Feel Free To Fly Contest : Barangan Body Shop Untuk Dimenangi


Ini adalah satu contest dari blog Feel Free To Fly. Kalau nak masuk leh clik kat banner atas ni. Hadiahnya lumayan and memang wangi jer huhuh pastinya daripada BodyShop. Bawh ni gambar yg aku pertaruhkan huhuhuhu.. Bukan aku tapi kawn aku yg lompat sebab aku ni berat tak leh lompat wakakakak....

Terbang Seperti Layang-layang


1 x 1st Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM100.00

1 x 2nd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 60.00

1 x 3rd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 40.00

Nak tag 3 org kawn yg memang suka bergambar sambil lompat huhuh harap2 dia org joint lah contest ni hadiah memang best gila...

 

{ 7 comments.. read them below or add one }

Shukjessa Shukjessa 11 December, 2010
hehe aku takde lak gambar melompat-lompat ni kalo ade nak gak masuk. rindu lak nak pakai perfume body shop wakakak
mzhany mzhany 11 December, 2010
alaaa xde jugak gmbar lompat2 nih...
::FAIZ FARISH:: ::FAIZ FARISH:: 11 December, 2010
Good Luck... (aku takde gmbr Lompat) Tak suka Lompat....hehe
fathiah fathiah 11 December, 2010
alah... xde pic lompat2 la... nak masuk jugak..ish
mr.F mr.F 11 December, 2010
ok proceed...tengs sebaba sudi join n all the best =)
hazwan hazwan 17 December, 2010
lompat nk g bulan ker..heehe