Feel Free To Fly Contest : Barangan Body Shop Untuk Dimenangi

11:07 PG Maha Mahu 7 Comments


Ini adalah satu contest dari blog Feel Free To Fly. Kalau nak masuk leh clik kat banner atas ni. Hadiahnya lumayan and memang wangi jer huhuh pastinya daripada BodyShop. Bawh ni gambar yg aku pertaruhkan huhuhuhu.. Bukan aku tapi kawn aku yg lompat sebab aku ni berat tak leh lompat wakakakak....

Terbang Seperti Layang-layang


1 x 1st Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM100.00

1 x 2nd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 60.00

1 x 3rd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 40.00

Nak tag 3 org kawn yg memang suka bergambar sambil lompat huhuh harap2 dia org joint lah contest ni hadiah memang best gila...

 

Anda juga suka post ini...

7 ulasan:

  1. hehe aku takde lak gambar melompat-lompat ni kalo ade nak gak masuk. rindu lak nak pakai perfume body shop wakakak

    BalasPadam
  2. alaaa xde jugak gmbar lompat2 nih...

    BalasPadam
  3. Good Luck... (aku takde gmbr Lompat) Tak suka Lompat....hehe

    BalasPadam
  4. alah... xde pic lompat2 la... nak masuk jugak..ish

    BalasPadam
  5. ok proceed...tengs sebaba sudi join n all the best =)

    BalasPadam
  6. lompat nk g bulan ker..heehe

    BalasPadam