Voucher Free Lagi - [Terima Kasih]

10:19 PG Maha Mahu 9 Comments


Syukur ke hadrat Ilahi tak tenilai walaupun tak sebyk mana tapi rezeki dtg tanpa henti2. Bukan nak bangga atau riak sedikit pun tak telintas dihati ini. Tapi kata org kalau rajin berusaha insyallah ada balasannya. Terima kasih kepada radio ERA sebab telah memberikan hadiah voucher KFC benilai RM100. Makan tak habis wok hehehehehe...Voucher sekeping RM5.00 dpt 20 keping semuanya sapa nak kena belanja angkat tangan hehehehe...


Hari tu ada joint contest kat radio ERA yg berkonsepkan baru "Kini Hanya Memainkan Muzik Hit Yang Terbaik" dah tukar treadmarknya. Tahniah buat ERA melangkah setapak lagi kerana berani mencuba yang baru. Kalau dgr ERA punya segment dah berubah and ada peningkatan demi peminat radio tempatan.



 

Anda juga suka post ini...

9 ulasan:

  1. tahniah tahniah tahniah!

    psss...bleh arr banje akak...hehe

    BalasPadam
  2. murah rezeki namanya tu...

    BalasPadam
  3. seronotnye dapat voucher free...

    BalasPadam
  4. sapa nak kena belanja angkat tangan hehehehe.. dah nak habis guna voucher ni dah lah KFC mahal waaaaaaaaa...

    BalasPadam
  5. aku je yg kerjakan voucher tu..lalallaa

    BalasPadam
  6. pergghhh best2!
    saya dok cuba contest2 era x penah pun dapat huhuhu..

    BalasPadam
  7. congrat... wah nk2.. nk mkn kepsi.. hoho.. [angkt tgn tingi2 ni..]

    BalasPadam