Menu Kepala - [Makanan]

Kenikmatan tak terasa walau sekali hadap habis dalam masa tak sampai 10 minit. Itu lah nikmatnya sebenar apabila kita menjamu selera sekali sekala menu kepala. Ni bukan kepala lain tapi Kari Kepala Ikan. Hari ni aku lunch mkan kepala ikan bersama rakan2 office aku. Dia org dah plan lama nak pergi dan hari ni terlaksana juga niat kita org ni.


Menu utama Kari Kepala Ikan RM 45.00

Kalau lihat pada pic kat atas ni kepala ikan dia ni boleh dinikmati untuk 4 org sekali hadap, memang besar yg pernah aku mkn dan sedap. Apa lagi kita org 4 org ni pun tak tunggu lama setelah di hidang terus ngap sampai habis tinggal tulang mcm dlm pic kat bawah ni. So tgk daripada penuh kepada tulang tu memang dah melambangkan kesedapan nya heheheh...


 Ini Keadaan ikan selepas habis dimakan 

Kat sini menu utama memang kari kepala ikan and menu2 lain tu tak byk hanya ada sotong goreng, ayam goreng and ikan goreng. Tapi berbaris org nak membelinya tak tahu lah knp. Kalau nak tahu kena cuba sendiri menu yg kita org makan tadi Kari Kepala Ikan satu, sotong goreng 4 ekor and ayam goreng 3 ketul serta air Teh 'O' ais 5 cawn semua sekali harga RM 69.00 wow hehehehehhe...


Licin tak sampai 10 minit 

So kalau nak cuba leh dtg sendiri di kawsan belakang area Bangsar aku tak tahu nak sebut mcm maner tapi kedai dia betul tepi jalan hanya gerai biasa ok....

4 comments.. read them below or add one

Edy Ramanov Edy Ramanov 28 June, 2010
ni bukan makan lagilah. ini mmg kebulur namanya.huhu.
Cerpen : Kudus
Hezesuze Hezesuze 28 June, 2010
hahaha smpai licin uols makan ...aduaaiiii kebelur namenye tu...huhu
Mady Mady 28 June, 2010
ni baru lah kata nye menikmati kesedapan hingga ketitisan terakhir hehehehhe sedappp....
ataicha ataicha 29 June, 2010
tu bukan pinggan ko ke mady?? pinggan orang lain biasa je.. ahaks..

next time.. try lagi sana erk..