Dato Sri Siti Nurhaliza,

Pesta Muzik KEPCI Bermula di Kuala Lumpur Sempena Sambutan Jubli Emas KFC

Selasa, Ogos 22, 2023 Mahamahu 2 Comments

Sempena 50 tahun KFC menghidangkan kenangan indah, Pesta Muzik KEPCI bakal berlangsung di seluruh negara, bermula dengan lokasi pertama yang meriah di Stadium Tertutup Melawati, Selangor pada Sabtu, 26 Ogos 2023.Ketika KEPCI Music Fest menjadi tumpuan untuk meraikan setengah abad kegembiraan dan detik bersama rakyat Malaysia, KFC menjanjikan gabungan muzik, budaya dan makanan yang lazat. Barisan festival itu menampilkan pelbagai legenda muzik tempatan dan bakat tempatan, termasuk Dato' Sri Siti Nurhaliza, Amy Search, Misha Omar, dan Budak Nakal Hujung Simpang dan ramai lagi yang sensai dan popular.

Pesta Muzik KEPCI bukan sekadar acara muzik; ia adalah perayaan budaya, komuniti dan perpaduan Malaysia. Selami hari yang penuh dengan aktiviti yang menyeronokkan, persembahan kebudayaan yang mengasyikkan dan hidangan KFC yang lazat. Memperingati 66 tahun kemerdekaan Malaysia di samping 50 tahun kenangan terindah bersama KFC.Ketua Pegawai Eksekutif QSR Brands, Nehchal Khanna berkata KMF adalah perayaan semua perkara di Malaysia dan berdiri sebagai penghormatan kepada semangat Malaysia serta ikatan antara KFC dan pelanggan setianya. Perayaan ini melangkaui muzik, merangkumi intipati persahabatan, perpaduan dan kepelbagaian yang telah membentuk identiti negara.

Ini adalah Pesta Malaysia, Untuk Rakyat Malaysia, Oleh Rakyat Malaysia! Kami melakukan ini bukan sahaja untuk meraikan 50 tahun KFC tetapi semua kepentingan penting Merdeka. Dari satu segi, ia adalah cara kami untuk memberi kembali kepada Malaysia, dengan meraikan kekayaan sejarah dan budaya kami dengan mempamerkan bakat Malaysia yang benar-benar tulen ini."Pesta Muzik KEPCI berdiri sebagai bukti hubungan yang berkekalan antara KFC dan rakyat Malaysia. Dengan sambutan ini, kami menghargai bukan sahaja lima dekad kecemerlangan masakan tetapi juga ikatan yang tidak dapat dipecahkan yang telah memperkayakan permaidani budaya negara kita. Ia seketika untuk merenung kegembiraan bersama yang telah dibawa oleh KFC ke rumah yang tidak terkira banyaknya dan untuk menantikan masa depan pertumbuhan berterusan dan kenangan yang dihargai,"

Dapatkan tiket sekarang untuk menjadi nadi aksi di Stadium Tertutup Melawati, Selangor pada hari Sabtu, 26 Ogos 2023. Untuk butiran tiket, kemas kini acara dan pertanyaan, layari kepcimusicfest.com atau hubungi pasukan KEPCI Music Fest di info@ kepcimusicfest.com.

Pengalaman Baik Menjilat Jari dari Mula hingga Selesai


Menghadiri Pesta Muzik KEPCI adalah mudah. Ikuti langkah mudah ini untuk mendapatkan tempat dan menikmati perayaan:Langkah 1: Beli Set Pesta Muzik KEPCI
Pilih daripada pilihan Set Pesta Muzik KEPCI yang lazat, termasuk Hidangan Kotak, Kombo 3 Keping, Ayam Utuh Juicy dan Hidangan Buddy. Setiap set yang dibeli melayakkan satu tiket.

Langkah 2: Muat Naik Resit
Lawati kepcimusicfest.com, berikan maklumat dan muat naik resit. Pastikan resit termasuk butiran yang jelas seperti ID Kedai, Tarikh, ID Pesanan/Transaksi dan Nama Produk.

Langkah 3: Terima E-Kod Unik melalui E-mel
Selepas penyerahan berjaya, terima e-mel pengesahan yang mengandungi e-kod unik. Kod ini akan digunakan untuk pendaftaran e-tiket.

Langkah 4: Daftar dan Tebus E-Tiket
Klik pautan pendaftaran dalam e-mel pengesahan dan gunakan e-kod untuk mendaftar untuk e-tiket. E-tiket akan dihantar melalui e-mel untuk akses mudah. Raikan setengah abad detik-detik indah, muzik dan perpaduan di KEPCI Music Fest.

2 ulasan:

 1. Mesti meriahkan Sabtu ni. Festival Music Kepci dgn penampilan artis² popular... Pergghhh ..terbaik

  BalasPadam
  Balasan
  1. Tanpa Nama29 Ogos, 2023

   Meriah leya persembahan TokTi paling dinanti...

   Padam