Hari Kemerdekaan,

Sambutan Hari Kebangsaan Malaysia Bersama Di Hotel & Suite Mardhiyyah Shah Alam

Selasa, Ogos 16, 2022 Mahamahu 0 Comments

Mardhiyyah Hotel & Suites menawarkan semua rakyat Malaysia untuk mencuba pelbagai hidangan meraikan hari yang bersejarah iaitu Hari Kemerdekaan dan Hari Malaysia. Kumpul keluarga dan rakan anda untuk Hi-Tea Merdeka dan Hi-Tea Hari Malaysia, di mana anda boleh menikmati menu yang lazat bersama keluarga dan rakan-rakan anda.
Hi-Tea Hari Merdeka Pada 31 Ogos 2022 Di Royale Songket


Mardhiyyah Hotel & Suites akan menghidangkan pembuka selera Merdeka Hi-Tea seperti Salad Ayam Panggang dengan Salsa Nanas, Mousse Telur Bakar dengan Mayonis Cili, Salsa Daging Ketam dan Mangga, Tauhu Sumbat Kuah Kacang dan Susunan Tomato-Keju dengan Balsamic dan Pesto.

Di sudut lain akan dipaparkan pilihan masakan Melayu, Jepun, Barat dan Cina. Pengunjung boleh menikmati hidangan bufet panas kami, Ayam Bakar Madu Sos Cili Bersari, Nasi Minyak, Sotong Buttermilk Berkrim, Gulai Lemak Daging Bakar Rembau, Sos Arrabiata Ikan Ikan Bakar, Udang Bakar dengan Keju, Sayur Campuran Goreng Kuali dengan Sos Tiram, Sashimi dan Sushi, California Roll, Tempura Mariowase, spageti dengan pilihan sos, Piza Daging dan Sayuran, Aneka Dim Sum Kukus seperti Siew Mai, Har Kow, Dumpling Daun Udang, Jade Crystal Bun dan Golden Silver Fish Roll.

Terdapat juga Bubur Berlauk, Sup Singgang Daging, Mee Bandung, Aneka Cucur, Ikan Bakar Gaya ‘Portugese’ dengan jusnya sendiri. Lengkapkan Teh Hi-Teh Merdeka dengan sesuatu yang manis dengan Kopi Meuille Feuille, Kek Keju Mangga, Krim Masin Karamel, Halia Panna Cotta, Black Forest, Kek Lembap Coklat, Aneka Omachi, Kek Mentega Klasik, Puding Roti dan Mentega, Bubur Kacang Bersago, Wafel , dan Air Pancut Coklat.

Hi-Tea Merdeka di Royale Songket, Mardhiyyah Hotel & Suites akan dihidangkan pada 31 Ogos 2022 dari jam 12.00 tengah hari hingga 4.00 petang. Harga bufet adalah RM 125.00 bersih untuk dewasa manakala untuk kanak-kanak 6 hingga 12 tahun dan warga emas adalah RM 75.00 bersih.

Hi-Tea Hari Malaysia Pada 16hb September 2022 Di Royale Songket


Sambutan Hari Malaysia boleh lebih dihargai dengan Hi-Tea Hari Malaysia. Ia mempunyai semua kegemaran anda seperti Buttermilk Chicken, Gulai Lemak Udang, Lamb Ball Stew in Tomato, Ikan Bawal Masam Manis Dengan Nenas, Asam Pedas Ekor Lembu, Stir Fried Season Vegetable in Szechuan Paste, Saffron Butter Rice, Baked Percik Fish Salad, Roasted Salad Daging Lembu dengan Tamarind Dressing, Laksa Johor, Sashimi dan Sushi, pelbagai jenis pencuci mulut dan banyak lagi! Tetamu boleh menikmati Hi-Tea Hari Malaysia ini pada harga RM 125.00 bersih setiap dewasa pada 16 September 2022.


Kami menggalakkan tetamu kami untuk membuat tempahan awal dan jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi 03-55118811 EXT, 2612 (Restoran Royal Songket) atau WhatsApp & hubungi 019-2616847. Semua menu disahkan Halal oleh JAKIM & JAIS. Layari laman web: www.mardhiyyahhotel.com dan Media Sosial (Facebook, Instagram, Twitter & Youtube): @mardhiyyahhotel untuk mengetahui promosi terkini.

Promosi

Hari:              31 Ogos 2022 (Rabu) – Hi-Tea Hari Merdeka
                      16hb September 2022 (Jumaat) – Hi-Tea Hari Malaysia
Harga:           RM 125.00 (Dewasa), RM 75.00 (Kanak-kanak 6-12 tahun) & Warga Emas
Masa:            12.00 tengahari – 4.00 petang
Tempat:         Restoran Royale Songket, Lobi Aras, Mardhiyyah Hotel & Suites0 Pandangan: