Angan Merintih,

BBNU Iqa Nizam's Dengan Lagu Baru 'Angan Merintih'

3:39 PTG Mahamahu 19 Comments

Sekarang ni zaman ramai sangat bintang daripada sosial media yang berbakat dan juga mampu bukan sahaja menyanyi tapi menghiburkan. Begitu juga dengan BBNU terbaru ini iaitu Iqa Nizam's. Kini beliau telah keluar dengan single terbaru bertajuk Angan Merintih. Lagu ciptaan sepenuhnya oleh El Hadam kini boleh didengar dan ditonton muzik video rasmi di Youtube.



Iqa Nizam's artis di bawah naungan syarikat Insictech Musicland mempertaruhkan lagi berentak Slow Rock sangat sesuai dengan suara yang unik milik artis muda ini. Kalau korang berminat dengan lagu dan suara Iqa boleh dengarkan juga di platform digital seperti Spotify, Joox, iTunes dan banyak lagi seperti senarai link di bawah.


Juga bagi yang suka megaktifkan nada pemanggil menggunakan lagu romantik ini boleh berbuat demikian dengan dengan cara yang disenarikan seperti di bawah. 

MUAT TURUN NADA DERING
Maxis CallerRingtones -- Dial *131*669926# tekan Call/Hantar
DiGi CallerTunes -- Dial *233*1373151# tekan Hantar/Call
Celcom CallMeTones -- Dial *323*738750# tekan Call/Hantar
U Mobile ColourTones -- Taip CRM 10051619 dan hantar ke 28383

Album : Iqa Nizam - Angan Merintih
℗ & © 2020 INSICTECH MUSICLAND SDN BHD
Publishing: MEDIA ASIA PRODUCTION SDN BHD


Bagi yang nak berkaraoke dengan lagu ini di sini adalah lirik penuh untuk lagu Angan Merintih. Dalam muzik video ini juga turut menampilkan pelakon muda seperti Fimie Don dan juga Raden Zaharatul. 

ANGAN MERINTIH
ARTIS : IQA NIZAM
LAGU / LIRIK:  EL HADAM

Verse 1:
Telah Tercipta, Saat Dirasakan Tiba
Menjunjung Nikmat Bahgia Tanpa Duga
Namun Terselit Sesuatu
Yang Menyakitkan Tanpa Segan Silu

Pre chorus:
Mana Mungkin, 
Ku Kan Menjadi Sasaranmu Lagi
Kerana Ku Tahu Kau Hanya Membuatku
Ku Berangan Dalam Beradu-!!!

Chorus 1:
Disaksikan Bulan Indah Cantik Mengambang
Temani Hatiku Sepinya Dibunuhmu
Bicara Katamu Membuatku Akur
Kisah Tersimpan Hanya Mimpiku

Verse 2:
Biar Sakit Dalam Diri Ku Sendiri
Takku Biar Mereka Menangis Untukku
Kerana Ku Yakin Disebalik Kisahku 
Tersimpan Harga Tiada Ternilai








19 ulasan:

  1. Hey awasss awak manager artis baru ni ye? Hahah sampai ke lirik2 awak hafal yeee

    BalasPadam
  2. suka lirik dia.. and mv dia nampak biasa pun excited tgk si fimie tu, dah besar dah

    BalasPadam
  3. ramai penyanyi baru sekarang kan, lagu ni boleh jadi OST drama macam sedih-sedih gitu, penuh penghayatan

    BalasPadam
  4. Oh artis baru ke ni..untuk peminatnya tu bolehla tengok2 kan hehe.

    BalasPadam
  5. Suara dia kan betul lontaran dari suara dalam kan, jelas sungguh suara dia.. lagu dan suara dia kena dengan dia..

    BalasPadam
  6. Her voice is clear and of course melodious in her very own way. Coupled with the well written lyrics, you will be listening to this for hours. Thanks for sharing.

    BalasPadam
  7. saya ni jarang sangat tahu lagu2 yang tengah trending ...sekali dengar macam suara neeta pun ada tapi dengar betul2 lain ...nanti kena dengar betul2 banyak kali baru leh masuk dalam kepala ...tapi lirik dia ok ....

    BalasPadam
  8. LH suka dengar suara dia sebab serak-serak camtu

    BalasPadam
  9. adakah ini yang minta itewww hhahaah btw suara dia meme sedap! sayang kalau tak de orang kenal. welcome maha! eh welcome Iqa!

    BalasPadam
  10. Teknologi dan influen dari medsoc sangat kuat rasanya itu faktor wow ramai bintang lahir dari Youtube misalnya.
    Kali pertama layan betul lagu slow rock. Madam lebih kepada lagu rnb dan balada. Iqa sounds good at all.

    BalasPadam
  11. Best lagu ini. Saya pun dengar banyak kali. Sedap suara dia.

    BalasPadam
  12. Dah besar dah Fimie Don! Muka dia dah macam iras Shafiq Kyle lah. Lagu ni kalau baru putus cinta memang meleweh la bila dengar haha

    BalasPadam
  13. ramai kata lagu nie best,kita tak dengar lagi nanti nak dengarlah di waktu senggang. Goodluck BBNU ! SEMOGA TERUS MAJU

    BalasPadam
  14. Jom karock lagu nie nak MM? Karock kat rumah MM la best kan - ada masakan best3 heheheh

    BalasPadam
  15. Wah, femes betul Iqa Nizam ni skarang. Ramai yg promote single baru dia ni. Saya belum ada kesempatan lagi.

    BalasPadam
  16. Kita haritu dh dgr lagu dia ni. Boleh tahan la suara dia.. Arrangements lagu pun not bad. Good luck iqa.

    BalasPadam
  17. Well done to Iqa... Walaupun baru tapi single terbaru dapat la penetrate market local.. Looking forward for more from her!

    BalasPadam
  18. Ramai post pasal dia.. Kita pun apa lagi terjebak dengar suara dia. Sedap.. Terbaik.. Lagu pun best. Bgus Iqa.. Teruskan usaha dlm industri nyanyian

    BalasPadam
  19. Hari tu jer sis layan lagu dia kat youtube, best juga until a repeated a few times.

    BalasPadam