Membeli-Belah Dengan Gembira Di ezbuy

10:00 PG Maha Mahu 11 Comments

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Maha tahu korang memang kaki shopping kat online tapi macam mana nak cari laman shopping yang betul-betul terbaik untuk pembelian kita? Maha banyak dah tengok laman shopping online ini, tapi nak jumpa satu laman yang ada segalanya memang sukar!

Korang pernah dengar tak laman membeli-belah ezbuy? Maha tertarik nak membeli kat sini sebab mereka sentiasa update barang yang terbaru dan paling murah setiap hari. Di ezbuy ini memudahkan kita mencari sesuatu di laman yang kita sukai seperti JD.com dan mogujie.com.

https://ezbuy.my/promotion1/jing-dong.html?ezspm=1.70003076.13.0.banner

Maha tertarik dengan JD.com ini, sebab bila masuk saja, sangat nampak exclusive dengan warna merah dan juga susun atur produk. Kita rasa membeli di laman web beli-belah yang mahal tapi sebenarnya barangan yang ditawarkan sangat mampu milik.

Di ezbuy paling mudah nak cari apa saja produk kerana ia sudah di susun mengikut kategori. Anda boleh mendapatkan pelbagai barangan daripada barangan dapur, barang keperluan harian lelaki dan wanita, barangan elektrik, barangan kecantikan, sukan, travel dan juga kesihatan. Jadi, anda tidak perlu membuka banyak di tab yang berlainan. Melalui ezbuy, anda boleh mendapatkan pelbagai barangan daripada JD.com dengan mudah!

Kebetulan Maha tengah mencari pembakar BBQ sebab nak senang masak bila kat luar, jadi carilah kat sini. Memang rambang mata sebab ada yang mahal dan ada yang berpatutan. Cari punya cari, akhirnya Maha jumpalah BBQ Stove Electric Oven ini.


Maha suka sebab harga tak mahal sangat dan juga dari segi fungsi yang ada pada peralatan tu juga sangat membantu untuk kerja memasak. Lepas tu kita boleh tengok keterangan yang disediakan dalam tentang fungsi produk ini sangat lengkap di laman ini. Cara nak beli pun tak susah, hanya ADD TO CART dan pilih proses pembayaran dan pengesahan alamat. Mudah sangat.

Tu Maha nak cari barang dapu,  tapi ada satu lagi laman dalam ezbuy iaitu mogujie.com. Di sini adalah tempat yang maha suka cari barang keperluan harian. Ada banyak barang seperti pakaian untuk lelaki dan wanita, kasut, accessory, alat makeup dan semua yang lembut-lembut sahaja.

https://ezbuy.my/promotion1/Mogujieg.html?ezspm=1.70003076.13.0.banner

Mungkin bagi orang perempuan laman ini sangat sesuai dengan jiwa mereka dan kalau boleh satu hari untuk menghadap laman membeli-belah ini. Harga tak adalah mahal sangat dan pada kadar yang berpatutan serta berkualiti. Produk mereka kebanyakan daripada Taiwan, China, Korea, Amerika dan banyak lagi.

Maha tak tahu apa yang nak beli kat sini tapi bila buka, suka pulak tengok bagaimana mereka menyusun dan memberikan kemudahan kepada kita untuk mencari produk yang kita perlukan walaupun perlu banyak klik. Klik punya Klik ternampaklah satu kasut ini: Men’ Shoes Fall Tide yang menarik.


Jadi Maha pun klik ADD TO CART untuk membeli kerana tak perlu fikir panjang. Kalau barang seperti baju dan kasut, mereka sediakan saiz yang ada mengikut kehendak kita. Jadi pastikan kita pilih saiz yang betul. Nanti tak adalah masalah kes nak pulang semula. Selalunya kalau pembelian secara online ini, isu macam ini sangat sensitif.

Sekarang ni ezbuy membuat tawaran kepada semua pengguna yang baru nak mendaftar dengan mereka di sini https://ezbuy.my. Dimana korang akan secara automatic layak untuk dapat RM15 cash baucer dan juga dapat 15% shipping fee diskaun. Tapi untuk setiap pendaftaran yang BERJAYA sahaja boleh menang RM500 untuk setiap pendaftaran dalam kempen ini, tertakluk pada terma dan syarat. Jadi tunggu apa lagi, daftarlah sekarang.

Maha dah daftar terus nak mendapatkan promosi ini sebab nak beli barang-barang yang kat atas tu. Shopping kat ezbuy ini selamat dan memudahkan. Anda tidak akan rasa serabut disebabkan oleh terlalu banyak promosi dan iklan seperti laman shopping online yang lain. Bergembirlah membeli-belah di ezbuy.





Anda juga suka post ini...

11 ulasan:

  1. Wah , terasa terpanggil-panggil nak gi buka web now and shopping , tapi gaji lusa. Huhu..

    BalasPadam
  2. wahhh belum nah lagi beli dgn ezbuy..bila baca entry maha ni terus nak pi online sat..kut ada yg berkenan di hati hihih

    BalasPadam
  3. Menariknya ni Maha.....harga2 agak berpatutan tu. Tapi.....tapi....dah banyak membeli dah bulan ni. Budget bulan depan je lah. BBQ Stove Electric tu bestnyer....harga ok lah kan?....

    BalasPadam
  4. Macam tahu tahu je harimau mengaum eh ajak orang shopping ni..hehehhe... Pernah dengar pasal ezbuy tapi belum pernah lagi shopping dengan ezbuy..kegembiraan mahu membuatkan mommy mahu terjah tengok apa yang best kat ezbuy hari ni

    BalasPadam
  5. Menarik nampak ezbuy ni.. tak pernah lagi bershopping online di ezbuy. Boleh lah try juga nanti ni. Thanks sharing abam Maha :)

    BalasPadam
  6. kalau buka web ezbuy ni rambang mata jadinya.semua nak beli..hahaha..mentang mentang lagi berapa hari ajelah lagi nak gaji,saja la tuh suruh org singgah ezbuy...ish ezbuy nih memang tau..mengugat iman betul.

    BalasPadam
  7. eh eh tiba2 nak kena register jugak bila tengok BBQ stove eletric maha tu. dah lama cari benda lah ni. hehe.

    BalasPadam
  8. alaaa menariknya, kena terjah juga web ezbuy nampaknye ni, Cantik kasut yang Maha pilih tu... harga pun boleh tahan murah! he he he

    BalasPadam
  9. Dah pernah shopping kat sini. Memang byk barang affordable price kat sini.

    BalasPadam
  10. Kita prrnah shopping kat sini. Harva not badlah. Service dia pon okay setakat ni.

    BalasPadam
  11. Super cool to shop in ezbuy.. easy and convinient..

    BalasPadam