Saya Nak Rasa Steamboat M2Cafe

Saya Nak Rasa Steamboat M2Cafe - Salam sejahtera kepada semua pembaca blog makan Mahamahu dan juga kepada rakan2 blogger sekalian. Mahamahu suka makan so ada satu tempat yg memang Mahamahu nak pergi sgt untuk buat review kali ni. M2Cafe yg terletak di Blok A-01-06,Star Park Point,Jalan Taman Ibu Kota,Off Jalan Genting Lama,53300 Kuala Lumpur. Kalau search guna Waze type KL Festival City and restoran ni betul2 di depan shopping komplek tu.


Kat sini kalau dah sebut Steamboat memang makanan seafood lah ada kat sini. Tawaran steamboat kat sini cukup isitmewa dengan harga yg rendah. Sebab tu Mahamahu nak sgt rasa Steamboat M2Cafe ini. Nak tgk antara byk tempat steamboat lain dengan restoran ni mana lagi special. 


Tapi kalau korang masuk laman web mereka M2Cafe ni bukan setakat setamboat yg ada kat situ, byk lagi menu lain boleh korang nikmati. Mahamahu paling teruja tgk pic kambing golek yg di bakar di depan restoran tu memang cukup menarik. Tak sabarnya nak pergi rasa makanan Steambiat M2Cafe ni. 


Kalau kawan2 lain nak juga merasai keenakan makanan di Steamboat M2Cafe jom join contest yg di anjurkan oleh team Blooggers Malaysia. Caranya mudah sahaja buat entry mcm mana Mahamahu buat ni biar simple tapi padat. Yg penting knp korang nak pergi sgt restoran Steamboat M2Cafe. Nak detail syarat boleh layari laman sesawang Blooggers Malaysia.

Sebarang tempahan boleh lakukan segera...
Steamboat M2Cafe
Facebook : https://www.facebook.com/m2cafecatering
No.Tel: 03-41618692
No.Faks: 03-41085040