ChurpChurp,

Unik Peti Sejuk Di Buka Dua Hala Hanya Di Sharp

9:00 PG Mahamahu 0 Comments

Unik Peti Sejuk Di Buka Dua Hala Hanya Di Sharp - Itulah kelebihan yang di tampilkan oleh Sharp dalam memberi keselesaan dan kemudahan kepada pengguna peti sejuk mereka. Menggunakan konsep dwi-swing pintu menjadikan ia adalah peti sejuk pertama dengan pintu paling flexible. Sesuailah untuk mereka yg selalu membuka peti sejuk setiap masa bagi mencapai bahan mentah.


'Sharp Dual Swing Door Refrigerator' adalah konsep baru dalam dunia barangan elektrik perumahan. Direka dengan reka bentuk anggun dan ciri-ciri elegan yang memberikan kemudahan terbaik dan sesuai dengan gaya hidup anda. Tak pernah tgk lagi kan peti sejuk yg boleh di buka daripada kedua-dua bela halanya. Ia tidak akan memberi pembaziran tetapi memberi kemudahan kepada penggunanya.


Selain itu juga, 'Sharp Dual Swing Door Refrigerator' menjaga kesihatan dan keselamatan makanan yg di bawa masuk kedalam peti sejuk ini. Mcm mana, dengan teknologi PCI iaitu 'Plasmacluster Ion Technology' yg melindungi makanan yg di bawa dari luar dengan menaturalkan keselamatan daripada bakteria membiak. 99% melindungi daripada penyebaran bakteria di dalam peti sejuk anda.

8 lagi kelebihan yg ada pada peti sejuk Sharp pintu Dual-Swing yg perlu anda ketahui :-

1) Lampu LED untuk pencahayaan yg lebih menyeluruh dan menyihatkan.
2) Dua tingkat tempat telur untuk mereka yg suka simpan telur lebih byak
3) Eco Mode untuk mengurangkan penggunaan elektrik ketika anda tido atau keluar
4) 7 Level untuk meletakkan tingkat makanan
5) Alarm Pintu untuk mereka yg terlupa menutup pintu atau pintu tidak rapat.


6) Hippo-Mouth pintu untuk ruang sayur
7) Kangaroo Pocket untuk tempat letak botol
8) Tempat sejuk sayuran di ruang atas


Kalau tgk pada saiz dan rupa peti ini ia begitu sesua untuk ruang rumah yang kecil tapi compact untuk kegunaan dapur yg maksima. Sungguh cantik dan begitu eligent menjadikan ruang dapur anda lebih kemas dan selesa. Dptkan peti sejuk pintu Dwi-Swing daripada Sharp di ruang pameran berhampiran anda sekarang atau layari laman web mereka http://www.sharp.com.my