Bila Lisa Surihani Tidak Jadi Pelakon

Salam semua rakan2 dan juga pembaca blog Mah@mahu yg tidak seberapa ini moga gembira dan terus menerus menyokong blog Mah@mahu ni dan rajin2 lah bagi koment kat sini. Tak kisah nak kutuk ker nak kritik ker kerana nak tahu apa yg kurang dalm blog ni untuk di tambah baik lagi. Bukan apa tak adalah kita menulis syok sendiri kan hehehehe...


Weekend yg lepas sebanarnya da 2 event daripada Nuffnang yg Mah@mahu sertai. First event Fear Factor Celebrity tapi jadi versi blogger hari sabtu lepas. Kemudian pada hari ahad lak dpt undangan dari kawn Kifly Mally untuk sertai Shoot Short video with Lisa Surihani bersama DiGi Buddyz. Kat mana lagi kalau bukan D'House Subang Hi-Tegh Shah Alam. Memang tenang jer bila jejak kaki kat sana. Sebab dia bagaikan taman bukan seperti office tempat lain. Sungguh hijau dan sungguh memberi inspirasi kepada idea yg lebih kreatif daripada pekerja2nya. Lepas ni kalau dapat pergi lagi rasa nak dtg kawn2 mesti dtg.


Tapi lagi best sebenarnya bila dapat bersama dengan artis kesayangan ramai ni. Cukup comel dan mesra sekali Lisa Surihani isteri kepada Yusri ni dtg bersama ibu tercinta jer. Tak nampak Yusri lak kan lupa nak tanya abg Yusri dah makan ker hehehehe.. Apa pun shorting kami start pukul 12 dimana Lisa Sampai terus sahaja buat shoot bahagian Lisa dengan jayanya. Memang sporting lah Lisa Masa tu. Dengan teletah kawn2 yg baru kenal semua kat situ memang seronok korang ni happening lah.. Sebenarnya Lisa Surihani ni kalau tak jadi artis Mah@mau rasa dia jadi photoghraper lah sebab tgk gaya dia masa shooting tu memang best and spontan hehehehe i love lisa.


Lepas sahaj pukul 1.30 tghari masa makan tghari kat sana. Sementara tunggu sesi kedua shooting dengan team The Malaya. Korang kenal team tu yg buat video klip Kosong nyanyia Najwa Latif. Dia org ni juga byk buat video pendek dan iklan. So hari tu kita org berksempatan dpt kenal mereka dan bekerjsama dengan mereka semua ok kelakar and sporting dan kreatif lah dia ni sebenarnya. 


Lepas tu sesi petang kami golongan blogger lak time untuk shooting sebab pagi tu time untuk peminat twitter Lisa shooting. Ramai juga yg nak masuk video ni ingat sikit jer ada chan ke nak kuar video ni hehehe.. Tapi semua best sporting terutama team twitter @KieRazid @akuzle aka akak Ayu blogger... Mr @nuar dan juga team lain semua best lah. Korang memang happening walaupun lama tunggu tapi tak bosan. Time kami shoot pukul 630 ptg daripada tghari huhuhuhu. Biasalah kata nak jadi artis hehehehe..



Apa pun bila habis shooting tu memang fun hujan sejuk rasa nak balk and tido. Tunggu nak update blog and nak tgk hasil last video tu harap2 gempak dan best lah. Paling penting ada muka Mah@mahu dengan Lisa lah hehehe baru seronok. Nanti Mah@mahu akan update video DiGi Buddyz dengan Lisa Surihani ok.. Tungguuu.... sementara tu layan dulu pic2 yg ada ni ye hehehehe baru sikit...