Tribute Khas Untuk Dato Siti Nurhaliza

Assalammualaikum dan salam 1Malaysia kepada semua pembaca blog Mah@mahu. Moga hari2 anda di tahun baru ini lebih bermakna dan terus di berkati hendaknya. Bulan 1 tahun 2012 bermula episod baru dalam hidup setiap insan. Termasuk lah artis No 1 negara Dato Siti Nurhaliza. Sempena dengan bulan ulangtahun beliau Mah@mahu bebesar hati unutk membuat entry khas tribute Dato Siti Nurhaliza. Harap2 semua pembaca tak bosan ok.

Entry lepas Mah@mahu dah mulakan dengan mengajak kawn semua mengundi arti No1 negara ini dalm satu pertandingan yg di anjurkan melibatkan semua artis luar negara. Nak tahu layari http://www.intuned.com/awards/ dan pilih lah Dato Siti Nurhaliza. Kali ni lak nak letak video khas yg dibuat dalam channel History di Astro inteview khas bersama Dato Siti.


Kat bawah ni lak pendapat org kuat yg telah lama berkerjasama dengan Dato Siti seperti Michael Ong and Nurul Syukur. Nama yg telah bnyk menaikkan Dato Siti dan telah merubah artis kg ini kepada artis internasional saksikan.


Ni full version video sorry audio tak berapa clearlah tak tahu mcm mana dia org ni copy Mah@mahu tahu ambil jer post kat blog hehehehe.. Khas untuk anda peminat Dato Siti Nurhaliza....


Tribute ni akan berterusan hingga beberapa entry akan dtg khas dituju kepada peminat Dato Siti Nurhaliza. Lepas ni ada lagi entry2 yg menarik kena tunggu and Mah@mahu tetap sokong Dato Siti Nurhaliza peminat No1 beliau. Entry seterus nya betul ker Dato Siti pandai cakap org putih atau hanya dubbing jer....