Shooting Rumah Terbuka Maggi | Part 1

Lama tak update blog agak sibuk semenjak 2 menjak ni byk sgt urusan nak diselesaikan sebelum puasa yg bakal menjelma. Alhamdulillah diam tak diam dah nak puasa kembali gembira dihati dapat bertemu ramadhan kali ini. Cuma pengisian ramadhan tahun ini mcm mana lak kan. Harap dapat dlaksanakan dengan penuh ibadat dan amalan mulia Insyallah. Sebut pasal ramadhan ni, alhamdulillah rezeki mencurah2 gembira sgt bersyukur kehadrat Ilahi kerana rezeki yg diberi.
Tak sangka sgt tahun ini dah 3 tahun rupanya menyambut ramadhan dengan HotFM. Starting tahun 2009 lagi Mah@mahu masuk contest raya kat HotFM, tahun tu contest menang dpt hamper dan juga kunjungan penyampai HotFM beraya di rumah pemenang memang best. Pulak tu tahun lepas menang lagi menjadi antara peserta yg menyertai bazar ramadhan HotFM kat AU3. Waktu tu kena jual product daripada Aliff  kat bazar ramadhan bersama penyanyi Black Mentor lagi hehehehe. Tapi tahun ni lain sikit kerana ada shooting pulak, nak tahu lanjut pasal shooting ni kena tungguuuu next entry ok... Tapi firstly nak ucapa terima kasih kepada HotFM kerana memilih Mah@mahu sebagai pemenang dan tak lupa kepada Maggi sponsor besar untuk contest ini kerana telah memilih menu Mah@mahu untuk sajian rumah terbuka Maggi nanti.

Sebenarnya Mah@mahu ada menyertai contest kat laman web HotFM. Contest rumah terbuka Maggi bersama beramal dengan anak-anak yatim. So Mah@mahu pun mencuba nasib dan tup tup dia org call menjadi salah seorang 5 peserta yg menang. Tambah gembira lagi bila dia org kata akan di adakan shooting untuk rancangan rumah terbuka Maggi kat rumah semua pemenang. Wowww memang happy sgt dan tak terkata nak shooting masuk tv. 
Nak tahu apa yg dia org tenungkan dan siapa gadis tudung pink tu tungguuuu...
Untuk next entry nanti Mah@mahu cerita pasal rumah terbuka dengan sekali sambutan harijadi Mah@mahu yg ker 2puluh....tutututututut..... heheheh teka sendiri ok. Penat majlis tu masih terasa sampai ke hari ini dan masih lagi terbayang keseronokkan majlis tu lah. Terima kasih sekali lagi kepada HotFM dan juga Maggi kerana memilih Mah@mahu sabagai pemenang ok. 

P/s : Jgn lupa next entry part 2, 3 & 4 ok.....


{ 9 comments.. read them below or add one }

Cik Eka Cik Eka 26 July, 2011
This comment has been removed by a blog administrator.
ZWAN SABRI ZWAN SABRI 26 July, 2011
This comment has been removed by a blog administrator.
pelbagai pakej perkahwinan disediakan pelbagai pakej perkahwinan disediakan 26 July, 2011
This comment has been removed by a blog administrator.
::FAIZ FARISH:: ::FAIZ FARISH:: 26 July, 2011
This comment has been removed by a blog administrator.
Afsar Afsar 26 July, 2011
This comment has been removed by a blog administrator.
Cik Sara Cik Sara 26 July, 2011
This comment has been removed by a blog administrator.
cimocimo cimocimo 27 July, 2011
This comment has been removed by a blog administrator.
z o u l z o u l 27 July, 2011
This comment has been removed by a blog administrator.
AniS GalaXy AniS GalaXy 28 July, 2011
This comment has been removed by a blog administrator.