Mengiurkanlah....

9:00 PG Maha Mahu 8 Comments

Ini khas menggunakan choclat original dan juga hand make punya choclat. Direka untuk anak2 dan juga kanak2 sesuai sgt sedapnya...

Ini pula dicipta untuk remaja dan juga golongan yg mementingkan seni dan kreativiti untuk dihadiahkan kepada mereka yg berharga.

Kepada yg tersayang dan dicintai tidak dilupakan mesti ada yg paling special sekali. Tanpa rasa sangsi menghasilkan luahan kasih syg kepada mereka di hari2 yg penuh makna. Moga menjadi ubat kepada kasih syang anda. Untuk semua tempahan dan maklumat lanjut ker blog Xtra D'licious Chocs.


Anda juga suka post ini...

8 ulasan:

  1. kalau kreatif .... memang kena aje apa yang dibuat.

    BalasPadam
  2. x smpai hati nak mcm mkn coklat yg cntik mcm tu!huhu.

    BalasPadam
  3. cantik coklat....blh wat hiasan..nk mkn syg...hehe

    BalasPadam
  4. comelnya.nak makan pon tak sampai hati.

    BalasPadam
  5. Salam Perkenalan
    marilah join kontest blog saya dan marilah beli brooch di blog saya :
    http://fasham87.blogspot.com/2011/06/perihal-craft-dan-contest.html

    BalasPadam
  6. sedap, baru makan hari tu...nice

    BalasPadam
  7. waahhhhh...nmpak sedap!!!

    BalasPadam