Mengiurkanlah....

Ini khas menggunakan choclat original dan juga hand make punya choclat. Direka untuk anak2 dan juga kanak2 sesuai sgt sedapnya...

Ini pula dicipta untuk remaja dan juga golongan yg mementingkan seni dan kreativiti untuk dihadiahkan kepada mereka yg berharga.

Kepada yg tersayang dan dicintai tidak dilupakan mesti ada yg paling special sekali. Tanpa rasa sangsi menghasilkan luahan kasih syg kepada mereka di hari2 yg penuh makna. Moga menjadi ubat kepada kasih syang anda. Untuk semua tempahan dan maklumat lanjut ker blog Xtra D'licious Chocs.


{ 8 comments.. read them below or add one }

a kl citizen a kl citizen 08 June, 2011
kalau kreatif .... memang kena aje apa yang dibuat.
Azeanthy Paiman Azeanthy Paiman 08 June, 2011
x smpai hati nak mcm mkn coklat yg cntik mcm tu!huhu.
shahrihan shahrihan 08 June, 2011
cantik coklat....blh wat hiasan..nk mkn syg...hehe
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 08 June, 2011
comelnya.nak makan pon tak sampai hati.
tiha tiha 08 June, 2011
Salam Perkenalan
marilah join kontest blog saya dan marilah beli brooch di blog saya :
http://fasham87.blogspot.com/2011/06/perihal-craft-dan-contest.html
^ Uncle Syaf ^ ^ Uncle Syaf ^ 09 June, 2011
sedap, baru makan hari tu...nice
SoLy SoLicious SoLy SoLicious 09 June, 2011
waahhhhh...nmpak sedap!!!