Terima Kasih Daripada Mah@mahu.com

Jutaan terima kasih kepada semua kerana sudi menjadikan blog Mah@mahu ini tempat untuk anda menimba ilmu dan menjadi sumber rujukan. Walaupun pada hakikat ia adalah dtg dari mereka yg lebih pakar ,namun disampaikan dalam bentuk rasa hati sendiri. Harap ia sampai kepada anda semua. Kerana berkat doa dan juga kekunjungan anda lah, maka dengan ini saya selaku pentadbir blog ini ingin membuat pengumuman.
Segala rasminya dihari Jumaat yg penuh berkat ini, blog Mah@mahu telah bertukar domain barunya. Dulu http://mahamahu.blogspot.com tapi kini telah bertukar kepada www.mahamahu.com. Jutaan terima kasih kepada anda kerana andalah maka saya terus berusaha kerasa dalam menjadikan blog ini sebagai salah satu cara hidup saya. Diam tak diam rupanya Mah@mahu hampir genap setahun telah berada di persada blogging ini. Byk lagi perkara yg masih belum tercapai dlm berblog ini.

Diharapkan dengan new domain ini maka Mah@mahu terus diterima oleh masyarakat tak kira kaum bangsa dan negara sekali pun, kerana ia adalah hak tontonan umum dan tiada apa yg perlu di gusarkan. Terima kasih sekali lagi maka dengan terlahirnya Mahamahu.com ini, saya admin nak memberi sesuatu kepada semua pembaca setia blog Mah@mahu ini. Nak tahu apa dia kena tunggu next entry ok.

Sungguh pantas masa bergerak dan sedar tak sedar entry Mah@mahu hampir mencecah 300. Banyak lagi yg nak dibicarakan kepada semua rakan2. Semoga terus bersama Mah@mahu dan lakarkanlah blog ini dalam diari harian anda untuk ditatap hari2 heheheheh.. So pada semua rakan blog yg lain tunggu kemunculan satu ruang khas untuk anda sempena dengan 1 tahun Mah@mahu ok. Selamat berblog...

{ 11 comments.. read them below or add one }

dD Fabulous | sitekateki dD Fabulous | sitekateki 01 April, 2011
klasssssssssss dah ader dot com dah...
buDak ITam buDak ITam 01 April, 2011
jelesss...nangess lajuu2...
nur ikhyar dee nur ikhyar dee 02 April, 2011
TAHNIAH mah@mahu...
dah ada domain :)
SyUhAdA SyUhAdA 02 April, 2011
wah..besnye..dah ad domain sndri..
thniah ye~!
magibon magibon 02 April, 2011
Tahniah atas upgrade Mah@Mahu. Banyak kelebihan mempunyai domain sendiri nih. Domain sendiri nih lebih mesra SEO. More trafik beb..
Chibiha Chibiha 03 April, 2011
wah sonoknya ad domain sdri..:)
Bakri Hussin Bakri Hussin 03 April, 2011
Tahniah bro satu kemajuan terhadap blog mah@mahu Tahniah dari admin Dunialelakimaskulin.com
Cik Sara Aspalela Cik Sara Aspalela 03 April, 2011
hye jom join giveaway sy yg prtma

http://ciksaraspalela.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html