BEN ASHAARI GEGAR LAGI


Segment khas untuk sebuah blogger otai yg memang dah ramai sgt follower setia. Apa lagi kongsi lah dengan newbie2 mcm saya ni. Semoga ikatan semua blogger akan terus kekal dengan dengan adanya segment seperti ini. Semua rakan2 yg mahu menyertai bolehlah click banner bro ben yg smart tu hehehehe..



{ 12 comments.. read them below or add one }

irzat adam irzat adam 14 April, 2011
ksi gegar blog nie...terrrrr...
dwaty dwaty 15 April, 2011
gegar jgn taj gegar!!!
akutetapaku.com akutetapaku.com 15 April, 2011
hye geng blogger...

gegar..gegar..gegar..!!!
mcm tsunami....
gegarkan blog anda
tebaOOOOmmmMMMMM....

singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/
akutetapaku.com akutetapaku.com 15 April, 2011
hye geng blogger...

gegar..gegar..gegar..!!!
mcm tsunami....
gegarkan blog anda
tebaOOOOmmmMMMMM....

singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/
umie mia umie mia 18 April, 2011
hai..singgah sini kasi gegar :)

http://ummiedamia.blogspot.com/
Amira Zemiesya Amira Zemiesya 18 April, 2011
hyee dropping by :)


http://amierazemiesya.blogspot.com/
HajarRasdi [BdkKck] HajarRasdi [BdkKck] 19 April, 2011
KEBABOOMMM! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha. salam singgah.. =)

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html
Shaherah Shaherah 21 April, 2011
hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 2, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/
etiey.com© etiey.com© 21 April, 2011
salam kenal.

gegar dan follow!

http://www.etiey.com
FIRDAUS HUSAIN FIRDAUS HUSAIN 21 April, 2011
hye...same grup 6, no. 63

http://5185studio.blogspot.com/

GEGAR!!!
Ly_Tulip Ly_Tulip 28 April, 2011
SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegran nya ke kumpulan 6.. Kumpulan 1,2,3,4,dan 5 telah berjaya ku tawan... Kini tiba la pula giliran kumpulan 6.... Arap2, misi peribadi ni tercapai... Hehhe

*Peace Yo! :)