BEN ASHAARI GEGAR LAGI

11:00 PTG Maha Mahu 12 Comments


Segment khas untuk sebuah blogger otai yg memang dah ramai sgt follower setia. Apa lagi kongsi lah dengan newbie2 mcm saya ni. Semoga ikatan semua blogger akan terus kekal dengan dengan adanya segment seperti ini. Semua rakan2 yg mahu menyertai bolehlah click banner bro ben yg smart tu hehehehe..



Anda juga suka post ini...

12 ulasan:

  1. ksi gegar blog nie...terrrrr...

    BalasPadam
  2. gegar jgn taj gegar!!!

    BalasPadam
  3. hye geng blogger...

    gegar..gegar..gegar..!!!
    mcm tsunami....
    gegarkan blog anda
    tebaOOOOmmmMMMMM....

    singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. hye geng blogger...

    gegar..gegar..gegar..!!!
    mcm tsunami....
    gegarkan blog anda
    tebaOOOOmmmMMMMM....

    singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. Tanpa Nama18 April, 2011

    hai..singgah sini kasi gegar :)

    http://ummiedamia.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. Tanpa Nama18 April, 2011

    hyee dropping by :)


    http://amierazemiesya.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. KEBABOOMMM! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha. salam singgah.. =)

    http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

    BalasPadam
  8. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 2, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. salam kenal.

    gegar dan follow!

    http://www.etiey.com

    BalasPadam
  10. hye...same grup 6, no. 63

    http://5185studio.blogspot.com/

    GEGAR!!!

    BalasPadam
  11. SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegran nya ke kumpulan 6.. Kumpulan 1,2,3,4,dan 5 telah berjaya ku tawan... Kini tiba la pula giliran kumpulan 6.... Arap2, misi peribadi ni tercapai... Hehhe

    *Peace Yo! :)

    BalasPadam