Kehebatan Najwa Terbukti

9:00 PTG Maha Mahu 9 Comments

Superb itu lah yg mampu bila menyaksikan persembahan secara live artis yg baru naik ini iaitu Najwa. Memang gua terpegun mendengar suaranya. Kini videoclip pertama beliau untuk lagu yg telah popular di radio boleh disaksikan oleh peminat di sini.


Lagu bahasa Inggeris ni kalau betul memang sedap. Kalau kena dengar suara dan juga sebutan menjadikan lagu itu lebih lembut dan lebih merdu di dengar. Namun kalau ada yg cuba mengInggeriskan lagu pasti agak pelik. Mungkin sebab ketidak serasian suara untuk menyanyikan lagu bahasa Inggeris. Korang boleh nilai sendiri dengan video di bawah ini dan di atas tu. 


Bukan untuk merendah tapi ada bahagian meraka mempunyai kelebihan masing2. Yang pasti mempunya kuasa untuk membuat peminat mereka terus mengilai mereka. Aku tetap terhibur dan juga ingin menjadi penghibur seperti mereka. 

Anda juga suka post ini...

9 ulasan:

  1. sedap la slang english dye..

    BalasPadam
  2. mane link lagu najwa bro. ape keyword dia. x jmpe dlm youtube.

    BalasPadam
  3. i got to go . . . b y e

    BalasPadam
  4. fes tyme tau name najwa ne. fes tym tgk video dia..

    BalasPadam
  5. mmg bleh nyanyi si najwa ni;)


    p/s: ttibe rase lagu anuar zain versi english ni lg best drpd versi BM...huhu

    BalasPadam
  6. jap lagi nak dgar ar..hehe

    BalasPadam
  7. i never know about Najwa until read it here... Really awesome song n voice! thx for sharing...

    BalasPadam