'127 JAM' Apa Yg Korang Akan Buat?

Bayangkan kalau korang tersesat selama 127 jam. Lama tak takut tak? Mesti seramkan tak makan kurus jer rasa nak mati. Mungkin time tu baru lah teringat nak berdoa dan beramal kepada tuhankan hehehehe biasa lah manusia time tersepit tu lah baru beringat. Time senang semua lupa alpha jer.... Bukan lah nak ckp semua org tapi boleh tgk semua tu. Bila dah kaya dpt duit byk tak ingat enjoy jer. Dah aku lak membebel heheheh..


Bukan lah nak berceramah kepada korang semua aku pun sama gak kadang2 kan. Tapi ni pasal movie yg bakal di tayangkan di pawagan berhampiran kita bulan 3 ni. Filem '127 Hours' mengisahkan bagaimana seorang pendaki bukit berbatu terperangkap di bawah lubang yg sungguh dalam dan sunyi. Dalam tempoh itu jugalah pendaki ini berusaha mencari jalan untuk menyelamatkan diri daripada bahaya tersebut. Ni bukan sesat dlm hutan leh jalan lagi cari mkn kan ni terperangkap dalam lubang berbatu apa leh makan huhuhuhu...


Aku pun tak pernah tgk lagi cuma tgk trailer jer baru dan juga baca sinopsis kat laman web... Tapi aku akan pergi tgk kerana dpt tiket free dari hotfm. Tiket yg pelik sikit ni aku baru jer dpt untuk tayangan movie ni, terima kasih kepada hotfm kerana tiket untuk 2 org ni. Lepas ni aku leh cite lanjut lagi pasal movie ni pada korang lepas aku pergi tgk ok heheheheh.. Bulan 3 ni byk movie baru bakal keluar dan ditayangkan di pawagam seluruh Malaysia. Jom tonton wayang hehehehe....





   

{ 12 comments.. read them below or add one }

Hazzy Ishak Hazzy Ishak 24 February, 2011
potong tangan sendiri!!!warghhh!
FaizalSulaiman FaizalSulaiman 24 February, 2011
hikayat merong mahawangsa Mac nih!!
toyolkiut toyolkiut 24 February, 2011
kalau TK la kan..
mati katak je la jawabnye..
bun bun 24 February, 2011
nak buat ape yek???

em,kene pikir lu :P

psst,lagi satu tiket meh sini
::FAIZ FARISH:: ::FAIZ FARISH:: 24 February, 2011
mcm best la crita tu, nanti nak tgk
aQi + GenGkey aQi + GenGkey 24 February, 2011
wah..
dpt tiket free yerk..
cane lak kalo stuck dlm panggung selama 127 jam..??
ahax..:D
Halimatun Sa'adiah Halimatun Sa'adiah 24 February, 2011
jom la kite tgk cik madi,...
da lme x tgk wyg tau...
hafiz hafizol hafiz hafizol 24 February, 2011
arghh.. nk gak tiket free.... jum kite tgk skali nak..? tiket kan ada 2.. hahaha...
Eel Eel 25 February, 2011
baru je tengok semalam~
serious kena tahan mental kalau dah terperangkap~
sembil9n sembil9n 25 February, 2011
wow~ lme gler xtgk wyg :)