'127 JAM' Apa Yg Korang Akan Buat?

11:00 PG Maha Mahu 12 Comments

Bayangkan kalau korang tersesat selama 127 jam. Lama tak takut tak? Mesti seramkan tak makan kurus jer rasa nak mati. Mungkin time tu baru lah teringat nak berdoa dan beramal kepada tuhankan hehehehe biasa lah manusia time tersepit tu lah baru beringat. Time senang semua lupa alpha jer.... Bukan lah nak ckp semua org tapi boleh tgk semua tu. Bila dah kaya dpt duit byk tak ingat enjoy jer. Dah aku lak membebel heheheh..


Bukan lah nak berceramah kepada korang semua aku pun sama gak kadang2 kan. Tapi ni pasal movie yg bakal di tayangkan di pawagan berhampiran kita bulan 3 ni. Filem '127 Hours' mengisahkan bagaimana seorang pendaki bukit berbatu terperangkap di bawah lubang yg sungguh dalam dan sunyi. Dalam tempoh itu jugalah pendaki ini berusaha mencari jalan untuk menyelamatkan diri daripada bahaya tersebut. Ni bukan sesat dlm hutan leh jalan lagi cari mkn kan ni terperangkap dalam lubang berbatu apa leh makan huhuhuhu...


Aku pun tak pernah tgk lagi cuma tgk trailer jer baru dan juga baca sinopsis kat laman web... Tapi aku akan pergi tgk kerana dpt tiket free dari hotfm. Tiket yg pelik sikit ni aku baru jer dpt untuk tayangan movie ni, terima kasih kepada hotfm kerana tiket untuk 2 org ni. Lepas ni aku leh cite lanjut lagi pasal movie ni pada korang lepas aku pergi tgk ok heheheheh.. Bulan 3 ni byk movie baru bakal keluar dan ditayangkan di pawagam seluruh Malaysia. Jom tonton wayang hehehehe....





   

Anda juga suka post ini...

12 ulasan:

  1. potong tangan sendiri!!!warghhh!

    BalasPadam
  2. hikayat merong mahawangsa Mac nih!!

    BalasPadam
  3. kalau TK la kan..
    mati katak je la jawabnye..

    BalasPadam
  4. nak buat ape yek???

    em,kene pikir lu :P

    psst,lagi satu tiket meh sini

    BalasPadam
  5. mcm best la crita tu, nanti nak tgk

    BalasPadam
  6. wah..
    dpt tiket free yerk..
    cane lak kalo stuck dlm panggung selama 127 jam..??
    ahax..:D

    BalasPadam
  7. jom la kite tgk cik madi,...
    da lme x tgk wyg tau...

    BalasPadam
  8. arghh.. nk gak tiket free.... jum kite tgk skali nak..? tiket kan ada 2.. hahaha...

    BalasPadam
  9. baru je tengok semalam~
    serious kena tahan mental kalau dah terperangkap~

    BalasPadam
  10. wow~ lme gler xtgk wyg :)

    BalasPadam