Luar Biasa Sekali Keputusannya - [Pengumuman]

10:54 PG Maha Mahu 27 Comments

Penat tak tido satu mlm ni nak kira punya pasal nak pastikan ia adalah yg terbaik dan terlatest untuk semua blogger yg telah bertungkus-lumus menjawb. Jutaan terima kasih kepada blogger yg telah menyertai servay yg dibuat oleh aku. Kepada yg masih tak jawab lagi masih boleh berbuat demikian ia di buka sehingga hujung tahun ni sebab nak buat closing untuk tahun 2010. Nak tahu apa yg bloogger Malaysia minat dan sering gunakan senang nak bagi hadiah untuk GA ker heheheheh... Setelah mengira untuk jumlah setakat ini sudah seramai 160 org telah menjawab servay ini satu jumlah yg membanggakan tepuk untuk diri sendiri hehehehe.. So keputusan servay bagi minggu ini adalah seperti kat bawah ni boleh tgk lah, ada yg sudah dijangkakan dan ada yg agak luar biasa.

Soalan 1
Soalan 2
Soalan 3
Soalan 4

Soalan 5
Soalan 6
Soalan 7
Soalan 8

Soalan 9
Soalan 10
Soalan 11

Click gambar untuk melihat lebih jelas.

So in lah keputusan untuk minggu ini setakat ini. Lepas ni adalah update yg akan dicampur ke minggu2 akan dtg sehinggalah habis tempoh servay. Anda yg belum buat masih berkesempatan nak jawb servay ini senang jer click kat sini ok. Jutaan terima kasih sekali lagi kepada yg sudi menjawb servay ini dan siapa yg layak mendapat cenderamata akan di hubungi setelah tamat servay ini. Ngk cara mcm cenderamata akan ditambah lagi sebab sambutan yg menggalakkan. So terus lah menyokong Mah@mahu ok..



Anda juga suka post ini...

27 ulasan:

  1. wow, bgus la analisis ni...

    senang nk pilih brand ape yg bgus utk brg tertentu...

    gd job!

    latest entri: Aku, Sextant dan Dot Dot Dot

    BalasPadam
  2. i like i like.. hehe...Nokia tetap no 1

    BalasPadam
  3. menariknye keputusan itu... boleh buat contoh ni.. tahniah ye

    BalasPadam
  4. Aiseyh, x sangka giant di tangga yg ke-2.. Ingatkan Tesco lagi jadi pilihan.. HAHA..

    BalasPadam
  5. Tahniah buat abang MahaMahu kerana gigih mengira. Saya tengok graf-graf tu dah macam result tesis. Hehehe.

    BalasPadam
  6. for me, nokia and tv3 je include dalam ranking tertinggi. haha. :D

    seronok rasa tengok result surveyy. hee~

    BalasPadam
  7. wah..servay yang ezzat jawab semuanya paling tinggi..ngeeee~

    bagus2!!!

    BalasPadam
  8. Oh dah keluar result.. Tahniah ye.. Boleh dijadikan rujukan..

    p/s: Nak suggest, rasanya lebih baik guna bar chart daripada pie chart.. sebab colour tu agak kurang jelas...

    BalasPadam
  9. yup setuju dgn nba.Nur, pie chart tu bole buat org keliru :)

    BalasPadam
  10. wah wah wah... analisis terbaik

    BalasPadam
  11. wehee~
    menarik!
    terima kasih buat analisis :)

    BalasPadam
  12. baguslah survey nih..=)
    buat kita jugak taw ape yg disukai dan diguna oleh rakyat Msia nih...

    BalasPadam
  13. wah ada yg kena ada yg tidak...

    BalasPadam
  14. bagus servey nie..hehehe....

    BalasPadam
  15. wah!!..suka sgt tengok keputusan servey....

    BalasPadam
  16. Sangat bagus la bro!! ;)

    BalasPadam
  17. macam banci penduduk dah haa:)

    BalasPadam
  18. yezza!..mnarik!..snang na plih yg bgos2 laa..gud job!..^_^

    BalasPadam
  19. bgusnye..
    sgt2 mnarik..
    thumbs up..

    BalasPadam