Luar Biasa Sekali Keputusannya - [Pengumuman]

Penat tak tido satu mlm ni nak kira punya pasal nak pastikan ia adalah yg terbaik dan terlatest untuk semua blogger yg telah bertungkus-lumus menjawb. Jutaan terima kasih kepada blogger yg telah menyertai servay yg dibuat oleh aku. Kepada yg masih tak jawab lagi masih boleh berbuat demikian ia di buka sehingga hujung tahun ni sebab nak buat closing untuk tahun 2010. Nak tahu apa yg bloogger Malaysia minat dan sering gunakan senang nak bagi hadiah untuk GA ker heheheheh... Setelah mengira untuk jumlah setakat ini sudah seramai 160 org telah menjawab servay ini satu jumlah yg membanggakan tepuk untuk diri sendiri hehehehe.. So keputusan servay bagi minggu ini adalah seperti kat bawah ni boleh tgk lah, ada yg sudah dijangkakan dan ada yg agak luar biasa.

Soalan 1
Soalan 2
Soalan 3
Soalan 4

Soalan 5
Soalan 6
Soalan 7
Soalan 8

Soalan 9
Soalan 10
Soalan 11

Click gambar untuk melihat lebih jelas.

So in lah keputusan untuk minggu ini setakat ini. Lepas ni adalah update yg akan dicampur ke minggu2 akan dtg sehinggalah habis tempoh servay. Anda yg belum buat masih berkesempatan nak jawb servay ini senang jer click kat sini ok. Jutaan terima kasih sekali lagi kepada yg sudi menjawb servay ini dan siapa yg layak mendapat cenderamata akan di hubungi setelah tamat servay ini. Ngk cara mcm cenderamata akan ditambah lagi sebab sambutan yg menggalakkan. So terus lah menyokong Mah@mahu ok..



{ 27 comments.. read them below or add one }

Nash Nash 18 December, 2010
wow, bgus la analisis ni...

senang nk pilih brand ape yg bgus utk brg tertentu...

gd job!

latest entri: Aku, Sextant dan Dot Dot Dot
::FAIZ FARISH:: ::FAIZ FARISH:: 18 December, 2010
i like i like.. hehe...Nokia tetap no 1
Hana Kirana Hana Kirana 18 December, 2010
menariknye keputusan itu... boleh buat contoh ni.. tahniah ye
ZWAN SABRI ZWAN SABRI 18 December, 2010
Aiseyh, x sangka giant di tangga yg ke-2.. Ingatkan Tesco lagi jadi pilihan.. HAHA..
Mohd Shahrul Hafizi Mohd Shahrul Hafizi 19 December, 2010
Tahniah buat abang MahaMahu kerana gigih mengira. Saya tengok graf-graf tu dah macam result tesis. Hehehe.
.:padie_eyla:. .:padie_eyla:. 19 December, 2010
for me, nokia and tv3 je include dalam ranking tertinggi. haha. :D

seronok rasa tengok result surveyy. hee~
Nur Ezzat Nur Ezzat 21 December, 2010
wah..servay yang ezzat jawab semuanya paling tinggi..ngeeee~

bagus2!!!
nba-Nur nba-Nur 21 December, 2010
Oh dah keluar result.. Tahniah ye.. Boleh dijadikan rujukan..

p/s: Nak suggest, rasanya lebih baik guna bar chart daripada pie chart.. sebab colour tu agak kurang jelas...
lavender harum wangi lavender harum wangi 21 December, 2010
yup setuju dgn nba.Nur, pie chart tu bole buat org keliru :)
Syada Syada 21 December, 2010
wah wah wah... analisis terbaik
sarah sarah 22 December, 2010
wehee~
menarik!
terima kasih buat analisis :)
Neszh Nortz Neszh Nortz 22 December, 2010
baguslah survey nih..=)
buat kita jugak taw ape yg disukai dan diguna oleh rakyat Msia nih...
apezs shah apezs shah 22 December, 2010
wah ada yg kena ada yg tidak...
Cik Eka Cik Eka 22 December, 2010
bagus servey nie..hehehe....
bisikan hati bisikan hati 22 December, 2010
wah!!..suka sgt tengok keputusan servey....
YOUsoF YOUsoF 22 December, 2010
Sangat bagus la bro!! ;)
alexa yussida alexa yussida 26 December, 2010
macam banci penduduk dah haa:)
tulips etu chinta.. tulips etu chinta.. 27 December, 2010
yezza!..mnarik!..snang na plih yg bgos2 laa..gud job!..^_^
Sery Suryani Sery Suryani 28 December, 2010
bgusnye..
sgt2 mnarik..
thumbs up..