Hijaucantik Giveaway

Salam satu Malaysia.

Sebenarnya ni satu lagi contest nak joint mcm best jer...
Hijaucantik Giveaway, sempena mrABi birthday. Selamat ulang tahun kelahiran yg keberapa tutttt????

Terma dan syarat:

Follower It's Umi Journal (http://hijaucantik.blogspot.com), dialu-alukan =) (dah follow dua2 sekali)

Buat satu entry bertajuk 'Hijaucantik Giveaway', lekat banner di sidebar blog masing-masing berserta link backnya sekali =) (dah buat nak tukar tapi syarat)

Tamat pada hari ulangtahun mrABi ke-26, 31.12.2010. (sempat lagi ni hehehe)

Senang je kan?. Berusaha semua. (memang senang sgt hehehehe)

5 - 10 pemenang akan dipilih secara cabutan oleh mrABi atau cikOni, dorang ni kan kamceng.
20 penyertaan pertama akan menerima kad penghargaan istimewa dari hijaucantik. (dah habis tak sempat huhuhu)

Sebarang perubahan akan diberitahu kemudian ;). 
So sapa nak joint click sini.



2 comments.. read them below or add one

Shukjessa Shukjessa 19 December, 2010
wohhh banyak tol kontez yek, sampai tak terlarat nak ngikutnye hehe, neway good luck bro =)
Hezesuze Hezesuze 20 December, 2010
gudl luck..cam nak join jek haha