Giveaway Domain Dari Sumijelly & Sekilass

8:00 PG Maha Mahu 8 Comments


Tulis kenapa anda ingin DOMAIN itu?

Byk penyebab kenapa aku mahukan domain sgt2 kerana first dah tiba masa untuk menjalani revolusi daripada menumpang domain lain kepada domain sendiri yg lebih mudah dan ringkas. Pastinya akan menjadi treadmark nanti bila dah ada domain sendiri. Kalau di beri peluang untuk menang domain sendiri ni nak letak nama "mahamahu.com" ok tak.. simple ringkas dan sgt mudah. 

Sebenarnya ini adalah salah satu contest yg di anjurkan oleh 2 blog glamor ni hehehe Sumijelly & Sekilass. Nama uniq and senang nak layar kerana domain sendiri hehehehe.... So aku joint nak sgt2 tahun depan dpt tukar domain sendiri dan lebih bergiat aktif dalam dunia berblog ini. Terima kasih kepada anda berdua yg sudi menganjurkan contest ini harap2 menang lah aminnn...


Rakan blogger yg nak di Tag kat sini korang mesti masuk dpt domain percuma kerana korang dah memang lama layak dapt domain sendiri lebih mudah dan lebih maju dlm dunia blog, ada potensi  nak buat business sendiri hehehehehe..




 

Anda juga suka post ini...

8 ulasan:

  1. wah
    besh2!
    nak jgak!

    BalasPadam
  2. wahhhhh bestnya ok pokcik dah join....mintak2 ler menang hehehe...pokcik cedok skit ayat2 contest ni sikit2 tau...

    BalasPadam
  3. okkkkk aku buang semua...sorila dan mintak maaf...

    BalasPadam
  4. Good Luck yer..moga menang contest nehh..

    BalasPadam
  5. Survey kamu aku hantarkan dam ni boleh tak.... ni jawapan nya

    1) Apakah jenama telepon bimbit yg anda gunakan sekarang?
    b) Nokia

    2) Apakah jenama komputer riba yang anda gunakan sekarang?
    f) HP

    3) Apakah jenama kamera digital yang anda gunakan sekarang?
    d) Canon

    4) Apakah saluran jalur lebar yg anda gunakan sekarang?
    a) Streamyx

    5) Apakah jenama pakaian yg anda selalu beli sekrang?
    b) Padini/PDI

    6) Di manakah restoran/cafe yg selalu anda singgah untuk makan?
    j) KFC

    7) Di manakan gedung membeli belah yg selalu anda kunjungi?
    k) Ikea

    8) Apakah saluran radio tempatan yg selalu anda dengar?
    b) EraFM

    9) Apakah saluran TV tempatan yg selalu anda tonton?
    g) Astro Ria

    10) Apakah jenama pewangi badan yg anda gunakan sekarang?
    a) Dunhill

    11) Apakah jenis majalah yang anda selalu baca?
    j) maskulin

    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

    Hope ko berjaya menang contest...
    Good luck

    BalasPadam
  6. terima kasih jerana sudi joint....

    noted...

    nanti tunggu result yek tahun depan...hehehe

    Sumijelly.com

    BalasPadam