First Giveaway Kelip-Kelip Kehidupan : Mari Mengira Bintang!



Ni satu lagi contest dari kelip-keli kehidupan blog, yg agak menarik dan mcm best jer nak joint. Walaupun hadiah nya masih misteri tapi nak teka bintang ni bukan mudah korang leh tgk sendiri dalam pic bintang kat bawah kalau nak cuba2 teka. Dah pasti berapa jumlah bintang ni, korang tinggalkan comment berapa jumlah yg korang rasa hampir2.. hehehe main teka2 jer...tapi kalau nak masuk leh dialu-alukan hanya click kat banner di atas ni.



Jawapan aku nak teka ni adalah:-

800 biji >
@
< 1000 biji


So kat sini syarat2 nyer kena Tag 3 rakan aku pun tak tahu nak tag sapa so aku list kat sini kalau korang yg lain nak masuk di alu2kan. Terima Kasih..




3 comments.. read them below or add one

Hezesuze Hezesuze 15 December, 2010
adeeeh naik juling mata nak teka bintang tu huhu

tapi akak try ek
teratai teratai 17 December, 2010
salam mah @mahu
sorry..kak check xd..syarat no. 2 x ada..harap baiki ye
nnt akak dtg cnih balek..tlg inform dekat akak yer..tq
teratai teratai 18 December, 2010
salam mahamahu,
ok lulus!sila lihat senarai peserta dilink berikut
peserta GA
:DD