Rezeki Datang Bergolek Alhamdulillah - [Terima Kasih]


Alhamdulillah rezeki dtg bergolek lagi. Kali ni dari radio ratro no satu di Malaysia radio mana lagi kalau bukan radio SinarFm. Dengan kerjasama HR Marketing Sdn Bhd. telah menganjurkan pemainan dalam laman wen sinarfm. Dalam game tu kena padankan product2 HR Marketing, masa yg terpantas akan mendapat hadiahnya berupa RM100 bersama baucer pembelian barangan HR Marketing RM100. So saja2 jer try main game tu dpt gak lah masa yg lebih kurang pantas gak. So hantar and lepas tu ada dpt email dari mereka mengatakan dpt hadiah dan hari ini hadiah telah sampai. Terima kasih sekali lagi lepas ni nak sertai lagi lah contest kat dalam tu hehehe jom ramai2 serbu.....






   

4 comments.. read them below or add one

syafiqbakhari syafiqbakhari 03 November, 2010
wahh , jelesnye ! hehe ..
share la , efy nk 50inggit :)
z o u l z o u l 04 November, 2010
tepuk tgn...clap clap clap