Wow!! Duit Raya RM200 - [Contest]

Kali ni entry aku nak try contest yg byk sgt kat blog2 org ni. So aku pun nak cuba nasib maner tahu rezeki hari raya heheheheheheh. Bak kata pepatah "belum cuba belum tahukan". So contest dia agak simple and mudah diikuti namun nak buat slogan yg paling kreatif tu agak lemah sikit maklumlah BM dpt "C" jer hehehe.. 

Kat sini akunya entry untuk contest ni dan ada syarat2nya yg aku letakkan sekali untuk panduan sapa2 nak joint penyertaan ini. Silap2 boleh buat open house lagi duit tu kan heheheheh.. Terima kasih lah kat cdiqlife  tuan punya contest ni.
Selogannya berbunyi bergini :


Saya mahu memenangi DUIT RAYA daripada cdiqlife.com kerana "duit rayanya terlalu byk saya nak habiskan duit raya tu dengan plan buat open house 'besar punya'  lepas raya nak jemput semua blogger2 termasuklah cdiqlife ni, kalau tak menang 'tak dpt lah den tolong', makan ketupat kat rumah sendiri lah yer hehehehe, di harap dpt menang duit raya ni terima kasih lah cdiqlife anda memang terbaikkkkkk.."


Hadiah2 yg hebat bakal dimenangi, harapa2 menang lah kan aminnnnn....
Hadiah idea Kreatif

  • Tempat pertama: RM100
  • Tempat kedua: RM30
  • Tempat ketiga: RM20
  • 2 hadiah saguhati: RM10
Hadiah Blog Referral Terbanyak:
  • 3 orang referral terbanyak akan memenangi RM10

Syarat2nya pun mudah dan tidak begitu byk rulenya, semua leh ikut...


1) 1 blog 1 penyertaan . So, jika anda ada 100 blog anda bolehlah buat 100 penyertaan. Probability anda nak menang hadiah utama lagi tinggi. Hoho! (aku ada satu jer blog satu jer lah penyertaan waaaaaaa)..

2) Tiada had patah perkataan untuk anda gunakan dalam contest ini. (aku dah buat slogan sebanyk 50 patah perkataan tak caya kira...hehehehe)

3) Subscribe emel anda di newsletter blog ini. (dah hantar pastinya terbaik)

4) Contest ini terbahagi kepada dua-Idea Kreatif dan Blog Referral Terbanyak (akan detect mengguna Google analytics). So jika anda terpilih untuk idea kreatif dan referral terbanyak, anda akan memenangi lebih banyak duit raya daripada saya.hoho! (nak menang dua2 sekali boleh buat open house besar punya)

5) Contest ini terbuka untuk sesiapa sahaja. Walaupun anda adalah Chinese and Indian pon anda boleh masuk gak. Saya tidak racism! (kalau warganegara Ageria leh ker nasib aku Malaysianis)

6) Letakkan banner contest di blog anda. (Dah letak bukan banner saja siap gambar lagi heheheh)

7) Dan yang penting sekali, anda mempunyai blog! (ni pasti blog aku Mah@mahu)


Semua syarat aku dah patuhi dan juga slogan aku dah isi termasuk lah banner nye sekali  malah ngan gambar2 aku letak sekali heheheheh. Kepada sapa2 nak joint jom rezeki jng ditolak kan heheheheh....(betul ker pepatah aku tu)


4 comments.. read them below or add one

Ann Ann 25 August, 2010
arrr. 200 hinggit?? waa..aku nak!!!hihihi
Mohd Shahrul Hafizi Mohd Shahrul Hafizi 25 August, 2010
Amboi. Rajinnya. Kalau menang, jemput aku ke open house rumah ko tu ya. Peace!
Haru Haru 25 August, 2010
haha..nie umah ko kat ner nak jemput aku open house nie?? hehe