Kempen 1 Blog 1 Bendera - [Kempen]

Tak terlambat lagi rasa kita nak tunjukkan semangat syg dan cintakan kita kepada negara sendiri. Bersamaan dengan bulan kemerdekaan dan kibar jalur gemilang. Apa salah kita juga sebagai bloger mengibarkan jalur gemilang dalam blog kita. So oleh itu, aku plan untuk satu kempen bukan lah besar sgt dan hanya memerlukan sokongan dari seluruh blogger2 yg ada di Malaysia. "Kempen 1 Blog 1 Bendera" itu lah yg aku maksudkan. Mudah sahaja dengan hanya meletak bendera2 yg ada ini di blog anda itu sahaja.

Ini bukan satu pertandingan dan tiada hadiah disediakan, tapi hanyalah sebahagian khidmat masyarakat yg ingin aku sumbangkan kepada negara tercinta. So aku harap kepada semua blogger2 yg bekerakyatan Malaysia dpt menyahut seruan kibar jalur gemilang mereka kalau tidak dirumah atau di kenderaan di dalam blog pun sudah memadai. Bukan hanya letak iklan dan juga banner sahaja tapi, letak bandera kita sehingga hari ulang tahun kemerdekaan yg akan disambut pada 31 Ogos 2010. Ini kerana blogger terdiri daripada seluruh dunia dpt mengetahui bahawa kita rakyat yg cintakan negara dan juga tanah air kita sendiri.

* Click gambar bendera di bawah ini dan 'save'kan untuk diletakkan di blog anda.


 




Semoga kita sama2 menyemarakkan semangat kemerdekaan yg telah kita capai selama 53 tahun ini untuk generasi akan datang. Jutaan Terima Kasih kepada yg telah menyokong.




{ 56 comments.. read them below or add one }

Pencacai Alim Pencacai Alim 23 August, 2010
yeah..semangat kemerdekaan..tapi skang ni org dh tak brapa nk peduli..sunyi jeh..
Hazzy Ishak Hazzy Ishak 23 August, 2010
dah letak bendara kibar2 kat blog.heeee

selamat menyambung hari kebangsaan ke 53
FaizalSulaiman FaizalSulaiman 23 August, 2010
nak letak jugak neh.thanks sharing!!
Shukjessa Shukjessa 23 August, 2010
thanx sbb sudi kongsi. minta izin sharekan di blog (gambo bendera tu)

aku rasa ramai yg tak berapa nak sambut sebab dalam bulan puasa, orang lebih sibuk puasa, berbuka dan nak raya. kalo boleh operate otak, mesti sume pasal ramadhan dan syawal.

ape2 pun langkah satu blog satu bendera ni harus dipuji, paling tidak kita ingat di mana bumi dipijak di situ langi dijunjung
FareedSairi FareedSairi 23 August, 2010
thanks, da letak bendera dan linkkan skali
MahaMahu MahaMahu 23 August, 2010
thank pada yg support and pada yg dah letak war-warkan pada kawn2 ok.. tak perlu letak link pun tak apa ini cuma kerja amal untuk kesedaran bersama termasuk diri aku.. thanks semua.....
Hezesuze Hezesuze 23 August, 2010
uiks nk kena letak sume ke...satu bendera jek xleh ke?? huhu
umialya umialya 23 August, 2010
akak ambik letak kt blog
d_tieah d_tieah 23 August, 2010
Ok..
Saya sahut ini kempen..
paDel paDel 23 August, 2010
saye mintak 1 pic untuk support kempen ni
Mz Nik Zakiah Mz Nik Zakiah 23 August, 2010
waaaa bagus la arul cayalah!! i sapport jugak baru anak2 remaja kita ni tunjuk sket semanagt merdeka
Zulfahmi Abidin Zulfahmi Abidin 23 August, 2010
cayalah.fahmie amek satu la mcm nie..hehe
Azwandy Bin Muhamad Azwandy Bin Muhamad 23 August, 2010
Salam..Thanks ye...Sy nak letak kat blog sy gak...Tq ye...
zwan zwan 23 August, 2010
menarik!! nak amek satu..thanks
MahaMahu MahaMahu 23 August, 2010
Di jemput lah ambil bendera tu satu atau banyak and letak di blog anda.. dan harap dpt di ajak kawn2 lain untuk turut serta ok.. Terima Kasih
HANG KASTURI HANG KASTURI 23 August, 2010
WOKE...1 SUDAH PASANG DAH..
armin yosh armin yosh 23 August, 2010
bagus idea nih! nnti sy letakkan :)
My MiRa My MiRa 23 August, 2010
toing!!toing!!!landing cini sambil klik nuffnang
hBz hBz 23 August, 2010
pasti pacak satu. thanks ingatkan aku.
izyan izyan 23 August, 2010
nak letak jugak!
time kaseh ye =)
Dark Half Dark Half 24 August, 2010
aku pun nak mntak permission 1 bendera.thnx!

kasi semangat sket
KasehKu KasehKu 24 August, 2010
Jom ramai2 sertai kempen ni.
Saya pun da join.
MahaMahu MahaMahu 24 August, 2010
Terima kasih kepada semua yg terus menyokong kempen ini.. Dan sebarkan kepada rakan2 anda yg lain ok.. TQ
axelida axelida 24 August, 2010
saya pon nak tumpang kempen gak.. tq tuan umah.
zurazari zurazari 24 August, 2010
nak share gak entry nie... huhu!!!
caliph shuriken caliph shuriken 24 August, 2010
salam, tuan umah..
singgah pnjam bendera ni ^^
PEJUANG KESENIAN EXTREME PEJUANG KESENIAN EXTREME 24 August, 2010
Mahumahu:kalau letakkan bendera ni kat forum gengblogger ok ..Aq memerlukan keizinan ko..Kalau ko bagi.aq letak kredit bagi kat ko la..
Linglung Linglung 24 August, 2010
kempen lu dah gua sahut!!
n4dh!3r4 n4dh!3r4 24 August, 2010
saya amek 1 bendera letak kat my blog. menjana 1 tranformasi!! :D
Linglung Linglung 24 August, 2010
gua sapot kempen lu ni, gua kasi link siap dkt entri baru gua..
a t t a t t 24 August, 2010
orait!!! saya amek jugak 1 bendera~~

^^.
||| PöJìé PööH ||| ||| PöJìé PööH ||| 24 August, 2010
Wahh cool..
Aku curi 1 nk tempek kat blog ek :)

Love,
PojiePooh Abdullah
suamihanyisterizuki suamihanyisterizuki 25 August, 2010
support jugak...ada amek 1...
rose --{@ ibuRafiq @}-- rose --{@ ibuRafiq @}-- 25 August, 2010
salam singgah

akak amek satu k..tahniah sbb wujudkan kempen ni..:-)
Dyna  Yvonne Dyna Yvonne 25 August, 2010
amek satu yek bendera neh...>_<
MahaMahu MahaMahu 25 August, 2010
Teruskan mengempen kerana ia satu usaha murni terhadap negara kita yg tercinta.. Terima Kasih kepada semua yg menyokong kempen ini...
nurulazham nurulazham 25 August, 2010
chaiyok2..saya amik 1 ye!
mummynana mummynana 26 August, 2010
ok will take one thx!! :D
PUANSTOBERI PUANSTOBERI 26 August, 2010
da amik 1..dan da link pada bendera tu ke blog ini.
Terima kasih ya...
Tapak Kaki Tapak Kaki 26 August, 2010
datang menyahut kempen
nadzirah aqilah nadzirah aqilah 26 August, 2010
datang minx satu bendera.. hikhikhik.. makasi tuan tanah..
~ yus ~ ~ yus ~ 26 August, 2010
Salam..saya pun nak turut serta dalam kempen ni. Saya ambil satu bendera yer..
hanisazla hanisazla 26 August, 2010
Nak join ikut kempen ni jgklah...
Amin Baek Amin Baek 26 August, 2010
suda menyahut seruan tuan blog...

terima kasih ye..
saff'sWords saff'sWords 26 August, 2010
seruan anda telah saya sahut dengan sepenuh hati ! :))
ain ain 29 August, 2010
nak ambik satu la ni time kasih
WZulhilmi WZulhilmi 29 August, 2010
thanks!! say ambil satu.. :)
~qiFFara~ ~qiFFara~ 30 August, 2010
sy dah amik 1..
tenkiu...