Hotfm Yang Sentiasa Hot - [Terima Kasih]

9:23 PG Maha Mahu 5 Comments


Hujung munggi lepas yg begitu padat sikit buat aku. Memang menyeronokkan sgt sebab aku adalah one of the peserta yg menang "Rasa Ramadhan Hotfm" yg telah belangsung dengan meriahnya pada sabtu lepas. Bertempat di tapak letak kereta AEON AU2 seramai 18 pemenang telah dipilih untuk bersama dengan penyampai dan juga artis2 tanahair menjual di bazar ramadhan. Meriah sgt majlis hari tu ramai pengunjung yg dtg memeriahkan bazar ramadhan. Walaupun majlis belum bermula lagi dah ramai sgt peminat Hotfm dtg.
Pada haritu antara artis yg dtg meriahkan majlis adalah seperti Tomok, Black, Mawi, Hafiz Af7, Ana Rafali dan ramai lagi. Malah semua penyampai hotfm turut hadir termasuk lah protege2  Hotfm Ikhwan dan dot dot dot. Biasa program ini adalah program amal derma di kutip untuk anak2 yatim. Selepas selesai majlis jualan bazar semua peserta di jamu berbuka puasa bersama dengan anak2 yatim. Byk sgt makan haritu alhamdulillah gembira and rezeki bulan ramdhan. Layan lah pic2 yg telah di ambil sepanjang majlis itu berlansung..........

Majlis belum mula dah ramai org..

Sesi mendaftar untuk para pemengan di bagi tshirt

Ni lah ramainya pembeli yg dtg nak beli ker nak tgk artis

Gelagat FBI di gerainya Murtabak Masyuk huhuhu

Ni lah gerai aku iaitu Gerai Mcm2 Rasa Alif dengan Black

Aku dengan artis Nani Mentor 4 tgh jual product Alif

Selepas selesai menjual barisan pemenang dpt hadiah

Ni lah hadiah yg aku memang sponser dari Alif


Untuk melihat lebih byk gambar boleh lah layari laman web http://www.hotfm.com.my/ ada gak gambar aku kat situ heheheh memang meriah. Terima kasih kepada hotfm dan Alif menghangatkan lagi bulan ramadhan aku tahun ini. 




Anda juga suka post ini...

5 ulasan:

  1. tahniah bro..
    layan lagu iklan minyak masak alif..haha

    BalasPadam
  2. mna gmbr ko dgn artis?
    nan adoo?
    sia2 sajo..kikiki..
    tahniah dr kami skuarga

    BalasPadam
  3. Tahniah. Sekali lagi menunjukkan ko org kuat HotFM kann! Hehehe..p

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    BalasPadam
  4. salam ziarah! semoga sihat selalu.....

    BalasPadam
  5. Minyak masak tu ada extra tak? Hehehe.

    BalasPadam