Usher Live In Malaysia - [Terima Kasih]


Tak di sangka2 ingat panggilan office or kawn2 tapi rupanya satu panggilan menggembirakan apabila aku telah terpilih menjadi salah seorang pemenang tiker untuk konsert Ushar live in Malaysia yg berlangsung semalam di Stadium Nasional Bukit Jalil. Wah terkejut and gembira terima kasih kepada Era "Rentak Muzik Terkini" kerana telah memberikan tiket free itu. 


Ini lah tiket free yg dpt berharga RM 6**

Masa dpat call ni ada satu tragedi yg tak dpt dilupakan. First radio Era call and kata I ada baca sms yg menyatakan I dpt tiket tu tapi kemarin I dah ter"delete" sms tu kerana my phone full memory and byk sgt sms masuk semalam so I ter"delete" semua sms. And semalam after dia call baru tahu I ada menang tiket tu dan iItak dpt tiket tu sebab I dah terdelete sms yg diberikan. 


Peminat Usher paling excited hehehehe

So dia nak tukar kan tiket tu dengan tiket wayang sebuah filem yg hanya berharga rm10 sajoooo. Tak berbaloi so i nak juga tiket konsert itu. Akhirnya selepas menunggu dia org bersetuju memberi tiket tu dan I perlu ambil di booth Era kat stadium. So lepas kerja semalam pergi ambil tiket and dpt masuk konsert and my tiket fisrt class not duduk kat atas ok dpt depan stage. 


Depan stage sekali

Konsert yg belangsung dalam 1jam setengah tu menampilkan lagu2 popular Usher tapi tak semua lagu yg best ada lagu yg lama juga ditampilkan. Tetapi lagu OMG tetap dinantikan oleh peminat Usher di akhir konsertnya. So bosan ckp byk2 u oll layan lah gambar yg di ambil dengan camera Nokia 5300 hehehehe tak sempat pinjam camera waaaaaaaaaaaaa. Usher "OMG"



*Terima kasih kepada radio yg best mestilah 

{ 8 comments.. read them below or add one }

Hezesuze Hezesuze 08 July, 2010
OMG!!! ko pergi konsert Usher ek dek non....tiket free kan rugi arr xpergi yedok?? hahaha

cian xde camera ek..lalalalal
fiq fiq 08 July, 2010
dpt tiket free? cmne leh dpt?
MahaMahu MahaMahu 08 July, 2010
Alhamdulillah dpt gak lah tiket free dari Era masuk contest hehehehhe... pergi lah kak non rugi nak tgk OMG..
syaf syaf 08 July, 2010
wah best giler,....
jeles nih
NaNaJoe NaNaJoe 08 July, 2010
wah2!!! g sane ye?
mest best kan..jelesssss~~ :(
Hazzy Ishak Hazzy Ishak 08 July, 2010
missnina nyanyi utk opening kan kan kan?
MahaMahu MahaMahu 08 July, 2010
best gak lah seronok tgk org jerit2 jer tapi Usher biasa jer dia... tak hensem pun..
tak sempat tgk miss nina nyanyi sampai lewat sikit..
~ataicha~ ~ataicha~ 08 July, 2010
layan Usher semalam erk.. x ajak pun.. huhuhu