My Idola - [Khas]


Pasti nya semua org ada idola tersendiri and ada hero mereka sendiri bagi anda..??
Dah pasti bagi aku AYAH aku sendiri Mohamed Arifin Bin Yaacob. Berumur 64thn seorang bapa yg paling aku hormati and sayangi. Susah payah beliau membesarkan kami 5 beradik tiada sapa dpt balas. Kini aku dan adik beradik lain alhamdulillah semua dah berjaya. Tiba masa untuk aku membalas jasa beliau. 

Kenangan manis aku ngan Ayah aku adalah bila aku bersama ngan ayah aku sebab aku tak ada masa nak berborak ngan beliau. Maklumlah perantau, bila aku blk kg masa aku borak ngan ayah aku adalah paling best, masa tu aku dapt luahkan segalanya and tanya pendapat Ayah aku tentang apa aku nak buat. Ayah aku ni seorang yang adanture and suka perkara2 baru. Jng tak percaya Ayah aku dalam usia beliau yg begitu mampu untuk menggunakan teknologi IT sekrang dalam process mengedit video and picture. Beliau tiada kemahiran belajar di mana2 Universiti tapi kemahuan mengatasi segalanya.

So segala apa yg penting and membuatkan aku tak mampu fikir buat keputusan aku akan tanya Ayah aku dulu selepas dgr pendapat and penjelasan beliau baru aku dpt buat keputusan. Aku tahu Ayah aku ni walaupun dia bukan lahir zaman teknologi ni tapi di tahu apa baik and buruk.

Tu yg aku suka sgt lahir dalam kuarga ni. Gembira masih ada Ayah and mak yg sentiasa bersama aku susah and senang yang sntiasa membantu bila aku memerlukan. Terima kasih Ayah terima kasih atas segalanya. Doa akau moga Ayah and mak sentiasa sihat and gembira selalu. Aminnnnn.. 


Selamat Hari Ayah






   
My Idola - [Khas]

6 comments.. read them below or add one

QieFLy si Dolce QieFLy si Dolce 19 June, 2010
wahhh maha mahu ko mmg advance :P makan ati adek2 lain...
B.E.R.Y.S B.E.R.Y.S 19 June, 2010
happy fathers day to ayah kamu..!! ;p
Edy Ramanov Edy Ramanov 20 June, 2010
salam. silalah jenguk ke blog edy. nak tanye leh. huhu. cmner ye blog cikgu aizoul boleh ada kat ruang iklan tuh? ceh jeles nih. huhu. just nak tau jer.
MahaMahu MahaMahu 22 June, 2010
thanks semua.... selamat hari bapa pada bakal bapa and selamat hari ibu kepada semua ibu and bakal ibu hehehehe...