Buku,

Makan, Ambil Gambar Dan Menang Dengan DiGi dan Worthy Book

9:00 PG Mahamahu 0 Comments

Makan, Ambil Gambar Dan Menang Dengan DiGi dan Worthy Book - Salam sejahtera kepada semua pembaca blog makan Mahamahu dan juga rakan2 sekalian. Anda selalu makan dan selalu upload gambar makanan dalam Instagram dan Facebook andakan. So lepas ni anda update dan menang hadiah2 hebat. 


Selain menikmati diskaun lazat dalam buku Worthy Book FnB Edition (contohnya sehingga 50% off) dan hadiah percuma hanya dengan mengambil gambar 26 jenama makan (contohnya Domino's, MyBurgerLab, Hui Lau Shan, Vivo Pizza, Gelatomio, Kanada 2 dalam 1 Pizza dan banyak lagi). Makan, Snap dan menang akan diadakan dengan 3 hadiah utama yang terdiri daripada Samsung Galaxy S5, XiaomiMi 3, Sony Xperia M2 dan 40 salinan lagi Worthy Bookswill akan diberikan. 

Terbuka khas untuk pelanggan DiGi, anda hanya perlu mengambil gambar masakan kegemaran anda di mana-mana kedai-kedai 26 jenama yang mengambil bahagian untuk www.worthybook.my/digi dan berkongsi sebab mereka untuk layak. Tiga Gambar yang mendapat paling banyak undian akan memenangi Samsung Galaxy S5, XiaomiMi 3 dan Sony Xperia M2.

 
"Kami sangat gembira untuk bekerjasama dengan Worthy Book, buku baucar terkemuka di Malaysia, menawarkan kepada para pelanggan kami tawaran menarik dari F & B jenama popular yang meliputi lebih 200 cawangan di Malaysia dan memberi ganjaran kepada mereka atas sokongan setia mereka." kata Chan Mei Ling, Ketua Perkhidmatan Pemasaran, DiGi

"Ia adalah satu penghormatan untuk bekerjasama dengan DiGi dalam kempen ini menyeronokkan untuk manfaat berjuta-juta pengguna dalam perjalanan makanan mereka" kata Jia, Pengasas Worthy Book, penerbit popular buku kecil baucar diskaun, yang dijual di kedai-kedai buku utama semua, atau gerai surat khabar dan dalam talian. Untuk maklumat lanjut mengenai tawaran dan pertandingan, sila layari www.worthybook.my/digi.