Dapatkan Hadiah Dan Promosi Menarik Dengan Add Mahamahu

Dapatkan Hadiah Dan Promosi Menarik Dengan Add Mahamahu - Salam sejahtera kepada semua pembaca blog makan Mahamahu dan juga rakan2 sekalian. Mahamahu belum ada mobile applikasi untuk di muat turun dalam Android atau IOS anda tapi anda boleh dapatkan update terbaru dan juga promosi menarik Mahamahu daripada applikasi lain. 


Selain Facebook, Twitter atau Instagram anda boleh juga dapatkan informasi terus  daripada applikasi mobile yg lain seperti Wechat, Line, BeeTalk dan juga KakaoTalk. Mahamahu kini telah berada dalam Wechat, Line, BeeTalk dan juga Kakaotalk. Mcm mana caranya untuk anda follow Mahamahu, mudah sajo hanya add Mahamahu melalui akaun seperti ID di bawah:-


Add sajo ID Mahamahu tu mengikut applikasi anda yg ada nanti Mahamahu akan approve anda dan anda terus akan dpt segala info dan juga maklumat terus kedalam phone anda. Untungnya add Mahamahu dalam apps ini adalah anda akan dpt invitation secara terus untuk sebarang contest dengan hadiah2 yg menarik dan juga promosi atau diskaun untuk tempat makan yg hebat2.

 

Mudah je kan, selain tu juga anda boleh berhubung terus dengan Mahamahu atau berbincang tentang isu blog melalui app tersebut. Tapi jgn ganggu masa privercy sudahlah ok. Lepas ni tak perlu lah buka blog Mahamahu melalui laptop, boleh terus dalam mobile anda. Apa lagi jom add ramai2 ok ajak kawn2 anda add untuk dapat segala promosi hebat daripada Mahamahu jom ramai2.....