Power Bank Ninetology Cutelah

Power Bank Ninetology Cutelah - Salam sejahtera kepada semua pembaca blog Mahamahu dan juga kepada rakan2 blogger sekalian. Firstly nak ucap terima kasih kepada Ninetology kerana menghadiahkan Mahamahu sebuah power bank yang cute. Sebenarnya Mahamahu antara penerima hadiah saguhati anjuran Ninetology Malaysia. Tak berapa ingat contest mana satu tapi bila dpt email daripada mereka yg Mahamahu menang power bank syukur.


Walupun kecil tapi cute sgt power bank ni kalau nak bawa dalam beg tangan atau beg galas tak rasa. Power 4200mAh boleh lah buat stock untuk cas handphone bila kat luar. Tak adalah masalah untuk time emergency perlukan tenaga untuk mencas phone. Hehehehe maklumlah blogger ni phone sebagai peranti paling penting hehehe.


Mahamahu pergi ker pejabat Ninetology Malaysia terletak di Shah Alam untuk ambil sendiri power bank ni. Harap2 lepas ni ada lagi byk contest boleh join. Boleh menang phone Ninetology ker hehehe teringin sgt nak menang. Belum rezeki sabar2 teruskan usaha. Kawan lain yg rajin join lah contest yg ada ok.....