Fakta Top 5 'Mind Blowing' Mengenai Telefon-telefon Selular

Fakta Top 5 Mind Blowing Mengenai Telefon-telefon Selular - Salam sejahtera kepada semua pembaca blog Mahamahu terutama golongan yg mencari update teknologi dan sebagainya. Cuba bayangkan hidup tanpa telephone di dunia ini. Apa akan jadi dan knp phone ini perlu untuk kita terutama golongan muda mcm anda. So kat sini ada beberapa fakta mengenai telefon selular yg wajib anda ketahui.


Tu lah kita guna jer telefon selular ni tapi tak tahu sedikit fakta mengenainya. Bayangkan pada tahun 1997 mereka tidak pernah terfikir untuk meletakkan kamera pada telefon. Mungkin sekarang ni tak ada org boleh rekod kenangan atau perkara penting dalam hidup mereka. Bayangkan telefon pertama di cipta perlukan masa 10jam untuk cas dan hanya boleh membuat call selama 30 minit sahaja. Pelik kan tapi itu yg menarik apa pun layari www.ipmart.com.my untuk info baru dan teknologi baru.