Menyaksikan Sunset di Bagan Lalang - Visit Malaysia 2014

Menyaksikan Sunset Indah di Bagan Lalang, tu lah yang Mahamahu nak ajak semua para pembaca menikmati keindahan alam yg ada di negara kita. Mungkin kawn2 bertanya knp Mahamahu ni tiba2 jer buat entry pasal sunset ni. Sebenarnya ini adalah aktiviti yg Mahamahu habiskan semasa bercuti perayaan krismas yg lepas. Selain tu juga, kita kena bangga kerana pada tahun 2014 adalah tahun melawat Malaysia maka kita kena promosi negara kita kepada seluruh dunia tentang keindahan yg ada di negara kita tiada di tempat lain.


 




Menyaksikan sunset turun di tepi pantai memang mengagumkan dan mengasyikkan. Firstime dpt tgk kat tepi pantai Bagan Lalang Sepang ni. Mahamahu pun terpegun bila sampai sana tgk sunset yg indah dan tenang dengan pantai yg cetek jer. Tunggu kat sana sampai Maghrib semata2 nak tgk sunset turun dan rakankan buat pembaca semua.




Kalau ada kat sana time cuti ni memang meriah rupanya di sepanjang pantai Bagan Lalang. Dengan gerai2 yg ada kat sana serta jualan yg di niagakan kat sana meriah sgt. Makan pun boleh tahan sedap Mahamahu sempat lah rehat2 makan2 petang kat gerai Sup Conner. Perkena mee sup dan bakso boleh tahan juga gerek sehhhh...



Kala dtang dengan family tempat ni sesuai sgt dpt tgk sunset terbenam. Tapi kat sini tak sesuai untuk mandi nak dtg chill2 dan lepak2 boleh lah. Mandi manda tak di galakan kerana kawasan agar cetek dan beselut. But tenang jer ada tepi pantaikan jauh daripada kesesakan kotaraya Kuala Lumpur. Mahamahu rasa nak pergi sana lagi nak plan buat bbq lak... Indahkan Malaysia apa lagi raikan tahun melawat Malaysia 2014 bersama2 menjayakannya....