Terima Kasih FotoFoodies

Salam semua rakan2 dan juga pembaca blog Mah@mahu sekalian moga sentiasa mendapat apa yg anda kehendaki dari blog ni. Kalau ada yg tak kena atau ada cadangan atau kritikan boleh terus komen kat bawah entry atau email jer pada Mah@mahu. Insyallah pandangan anda akan di ambil kira untuk kemajuan blog Mah@mahu ini.

Hari tu Mah@mahu ada buat satu review untuk satu applikasi yg sesuai untuk mereka yg suka #foodporn [Klik sini]. Pastu kat applikasi FotoFoodies tu ada contest untuk melayakkan anda memenangi voucher makanan RM30. So keputusan dah keluar and Mah@mahu salah seorang penerima voucher tu selepas cabutan bertuah di buat. 


Terima kasih kepada FotoFoodies kerana memilih Mah@mahu menjadi salah seorang pemenang. Lepas ni makin rajinlah Mah@mahu nak post pasal makanan lagi byk. Kawan2 mana yg dpt juga tahniah dan lepas ni kita sama2 jadi peminat #foodporn ok hehehe makin byk kita post gambar makanan hehehe. Biar lah apa org nak ckp tapi kita buat apa yg kita suka tak ganggu hidup org lain pun....







1 comment... add one now

voucher voucher 17 June, 2016
hebat dapet voucher nya :)