Jom Jawab Tinjauan Di Blog Mah@mahu

Salam semua rakan2 dan pembaca blog Mah@mahu. Hari ni nak minta masa anda sikit untuk jawab tinjauan yg di lakukan oleh Nuffnang tapi di letak di blog Mah@mahu. Nak tahu tinjauan tu ada kat mana tu dia kat bawah sekali belah kanan anda. Kalau nampak ikon Nuffnang kat bawah tu just klik jer tanda + and akan keluarlah tinjauan yg mudah dan senang jer.


Tinjauan ini lebih kepada pendangan anda terhadap blog Mah@mahu ni. Lebih general juga kepada blog2 lain, tinjauan ni tak sampai pun 5 minit untuk anda jawab. Just klik next sampai habis ker 15 soalan yg ada. Semua soalan mudah tak perlu taip hanya just pilih sahaja atau tick mana jawapan pilihan anda. Mudah sgt tak susah tapi Mah@mahu tak ada hadiah atau cenderamata lah untuk anda yg jawab soalan ni. Ikhlas dari anda selaku pembaca blog Mah@mahu.





Jutaan terima kasih kepada anda yg sudi jawab tinjauan ini selagi ia masih ada di blog Mah@mahu ok. Kalau dah tak ada nanti tgk pulak tinjauan lain ker ada untuk anda ok...