Jom Join Maha Blogger Group di Facebook

Salam semua rakan2 dan juga pembaca blog Mah@mahu. Buat pertama kalinya setelah sertai group org lain kat Fb tiba2 lak rasa nak buat group sendiri. Sebelum ni ada bagi tipskan nak popularkan blog secara cepat and nak naik kan trafik. Nak tahu kena baca entry sebelum ini kat sini [klik sini]. So kali ni Mah@mahu pun telah buat satu group khas untuk semua pembaca blog Mah@mahu bukan sahaja untuk blogger malah untuk semua pengguna Facebook.

Search kat Facebook anda MahaBlogger nanti akan keluar lah nama group Mah@mahu tu. Kalau tak dapat juga klik kat link facebook ni MahaBlogger dan terus klik Join. Mudah cepat dan senang sahaja nak join. Kelebihan jadi ahli akan dpt tahu setiap entry terbaru dengna cepat dan apa2 sahaja aktiviti yg Mah@mahu akan buat akan di updatekan kat group ni. So nanti geng group ini akan jadi org pertama tahu aktiviti terbaru di blog Mah@mahu...


Mungkin lepas ni nak buat contest ker apa sahaja yg melibatkan semua pembaca boleh follow and ikuti group Maha Blogger ini ok. Ajak kawn2 lain semua join anda tak perlu jadi blogger untuk join group ini hanya joint sahaja tiada syarat di tetapkan. Tapi kat group ini pasti nya tak boleh nak posting perkara yg bukan2 ok. Admin bertanggungjawab untuk Delete posting yg tidak berkaitan atau ada unsur2 lucah dan politik yg terlampau.

Group ni sebenar buat untuk rakan2 facebook Mah@mahu yg sentiasa menjadi ilham dan followers setiap blog Mah@mahu. Nak berhubung dengan pembaca facebook secara lebih cepat dan pantas tanpa batas. Semua boleh sertai group ini ok dan semua boleh comment atau like kat group ini. Mah@mahu nak group ini meriah dan meletop lepas ni hehehe. So ramai2 join ok group MahaBlogger di facebook sekarang...