Burger Bakar Kyroo Amin

Salam semua rakan2 dan juga pembaca blog Mah@mahu moga sihat lebih bahagia. Kalau baca blog Mah@mahu ni makan makan makan. Tapi sebenarnya makanan kat Malaysia ni tak pernah habis dan selalu berubah2 mengikut perkembangan semasa dan pemintaan. Korang pernah dgr Burger Bakar Abang Burn kan hehehe tapi tak pernah dgr Burger Bakar Kyroo Amin kan...


Hehehehe... tu sebenarnya sama jer Burger Bakar Abg Burn dan pemilik burger bakar ni kat cawangan Kajang iaitu saudara Kyroo Amin. Kalau sapa2 nak makan Burger Bakar Abg Burn leh cuba kat cawangan Kajang di Ramal Food Junction. Mcm kawasan food court kerana kat keliling tu memang byk gilalah kedai makan2 yg best and sedap2.




Ni lah pemilik burger bakar tersebut iaitu saudara Kyroo Amin yg duduk tengah2 tu muda dan hensem kan hehehehe. Muda2 lagi dah jadi businessman jelous betul lah heheheh. Rezeki kat Malaysia ada di mana2 kalau kita rajin berusaha Insyallah berjaya betul lah Amin hehehe. Kenal brader ni pun sebab dia kawn kepada seorang rakan blogger Mah@mahu iaitu Penabekala kalau korang pernah pergi blog dia. Kami bertemu di event Resort World Genting yg lepas.


So sapa2 nak rasa burger bakar abg burn ni leh pergi sana and bodek2 lah brader amin heheheheh wakakakka... Kat sana bukan sahaja ada burger bakar tapi special baru meet ball dengan sos lada hitam. Sedap gila lah meet ball tu... Ok lah selamat berblog semua..