Jom Tonton Movie 'Cloud Atlas' & 'Beautiful Creatures'


Salam sejahtera rakan2 dan juga pembaca blog Mah@mahu selamat hari minggu yg bahagia dan paling ceria untuk anda semua. Apa aktiviti hari minggu kawn2 semua? Mah@mahu kat rumah jer rehat2 and tgk2 email and jelajah blog kawn2. Bukak jer email and terbaca email daripada Nuffnang jemputan untuk premiere 2 movie lagi tu.



Hehehe movie ni tak kuar lagi kat Malaysia dan ramai blogger dpt jemputan ni untuk review. Seronok lak pulak dpt 2 movie pulak tu hehehe. Sekali lagi thanks to Nuffnang atas jemputan ini. Kawan2 blogger lain yg dpt jemputan jumpa kat sana ok, kalau perasan tegur2 lah Mah@mahu ok... Selamat menonton...