Hadiah Istimewa Menanti Anda

Salam sejahtera kepada semua rakan2 dan juga pembaca blog Mah@mahu. Bila baca tajuk ni mesti ramai ingat Mah@mahu akan buat contest kat blog Mah@mahu kan. Tapi bukan Mah@mahu yg akan buat contest ni cuma Mah@mahu menjadi sahabat kepada blogger otai ni. pasti ramai pernah dgr pasal Melastikbintang.com. Blogger Parenting ni antar blogger yg popular dan terkenal di kalangan blogger huhuhu.


Kalau nak masuk contest ni kawn2 leh klik kat banner atas ni and ada syarat2 untuk penyertaan. Tak susah kena ikut segala arahan yg di berikan dengan teliti jer. Pastu nanti hantar kat koment entry beliau. Mcm contest2 yg di buat kat blog2 lain. Kena follow and kena lah Like apa yg patut. Tapi yg penting hadiah yg di tawarkan kepada pemenang dan juga pada yg lain penyertaan cukup hebat dan bebaloi. Apa lagi tunggu jom kwn2 semua sertai contest kat sana sekarang...

Tarikh tutup contest adalah pada 02/03/2013 ( tepat pukul 11.59 malam)