Gaint Nasi Ayam

Salam semua pembaca blog Mah@mahu mulakan hari anda dengan ceria dan bahagia. Apa buat hari minggu mcm ni biasalah Mah@mahu akan pergi jalan2 and shopping silkit. Tak jauh pun dekat Gaint Bandar Kinrara. Yg best kat sana anda boleh shopping membeli belah dengan murah dan jimat malah boleh makan-makan yg enak selepas membeli-belah.


Apa yg best kat sana nak makan, Mah@mahu telah jumpa satu kedai makan nasi ayam enak kat sana. Nama kedai pun nasi ayam satu2nya kat foodcourt sana. Sebab tu ia sedap kot hehehe tak lah memang nasi ayam tu best and rasa ayam yg cukup lah. Ada byk pilihan ayam kat sana boleh pilih ada ayam stim, ayam madu dan ayam roaster. 




Kalau kawn2 pergi shopping kat sana cubalah utk makan kat nasi ayam. Kat sana ada juga makanan lain yg kawn2 leh pilih. Ada makanan kampung, makanan Thai, Clayport western dan mee sup. Kat sana gak ada ayam penyek terbaik gak mcm makan nasi ayam penyek kat negara asalnya sedap. Boleh lah pergi sana cuba byk pilihan makanan sebab Malaysiakan negara yg byk makanan..... Selamat menjamu selera...