Video Aksi Yang Tiada Dalam Fear Factor Selebriti Malaysia

Salam sejahtera semua rakan2 dan juga pembaca blog Mah@mahu moga sihat ceria dan jgn takut2 ok. Tapi Mah@mahu tahu semua ada ketakutan masing2 apa pun kita kena berani nak hadapi sendiri baru rasa takut itu akan hilang sikit2. Tapi kalau nak tahu gak mcm mana nak buat leh tgk di FB Fear Factor Malaysia segala acara dan juga aktiviti terbaru ada di sana. Kalau nak tgk program Fear Factor Selebriti Malaysia kat Astro Ria setiap Sabtu pun boleh lagi real hehehe....


Selepas program Fear Factor House Challange hari tu Mah@mahu dpt satu video daripada rakan blogger ni. Thanks to www.tianchad.com rakan yg sama2 sertai Zone Fear Factor House Challenge di Sunway Piramid tahun lepas. Tu lah rugi korang tak pergi sana tgk sendiri ada aksi yg tiada dalam Fear Factor Selebriti Malaysia tapi sempat di rakamkan oleh kawn blogger ni. Nak tgk aksi tu hehe layan video ni..

Tapi memang tak nafikan lah bahaw kawn blogger Tian ni memang cukup kreative. Dia ni sebenarnya seorang photogrhaper yg krative dan juga seorang videogrhaper yg memang pandai mengolah hasal kerja yg cantik. Tak caya leh tgk kat blog dia kat sana da semua hasil photo dan video hasil kretiviti dia sendiri. Mah@mahu untung dpt kenal and jumpa kawn mcm ni best lah... Good luck to Tian Chad Chen. Like kat Facebook dia https://www.facebook.com/tianchad dan boleh twitter dengan dia di @tianchad add sekali @mahamahu ok..


Follow Mah@mahu di sini..

Twitter : @mahamahu
Facebook : mahamahu
Instagram : Mahamahu
Youtube : Mahamahu