Trailer Dari Zone Fear Factor Edisi Blogger

Salam 1 Malaysia semua rakan2 dan juga pembaca blog Mah@mahu moga gembira kembali dari cuti yang panjang berehat dan meraikan krimas dengan sederhana tapi meriah di negara kita tercinta ini. Masih lagi dlm mood cuti dan juga mood Fear Factor lagi hehehe. Maklumlah tinggal lagi tak sampai 2 hari akan belangsungnya program tv menari abad ini. Buat pertama kali akan di adakan di Malaysia dan khasnya daripada golongan selebriti di Malaysia. 29 Disember 2012 adalah tarikh permulaan tayangan dan akan bekangsung setiap hari Sabtu jam 9 mlm exclusive di Astro Ria sahaja yer tak ada kat mana2 tv lain...


Hari tu Mah@mahu ada cite pasal blogger kena dera kat Zone Fear Factor Selebriti Malaysia nak tgk [klik sini]. So hari ni dah siap pun video yg di ambil sepanjang event tu berlangsun di pekarangan Sunway Piramid. Memang kelakar dan mencabarlah kalau dpt tonton video sendiri hehehe.. Apa pun kawn2 semua enjoy lah video ini ok and cari berapa byk muka Mah@mahu yg kuar dlm video ini kalau kenal lah hehehehe..



Kredit kepada Kifli Maly atas uploade video ni kat youtube dan dia juga adalah juara kepada program Fear Factor Edisi Blogger untuk kali ini. Tahniah kepada Kifli Maly dan juga pada rakan2 blogger lain korang memang happerning lah. Moga dapat jumpa lagi di event2 yg akan dtg nanti ok...