31 Disember 2012

Salam semua pembaca mesti dah ramai telah tonton episod pertama Fear Factor Selebriti Malaysia yg telah di tayangkan di Astro Ria pada Sabtu yg lepas. Dpt lah tgk mcm mana cabaran ketinggian yg menguji kehebatan setiap peserta. Sapa sangka bahaw peserta wanita lebih menyerlah pada cabaran pertama ini. Tak kisah mereka siapa apa jua fizikal itu bukan halangan untuk mereka mara atau mengatasi cabaran di Fear Factor Selebriti Malaysia ini.


Kalau tgk sendiri antara peserta yg ada kat situ dpt nampak kelibat juara Hero Remaja 2004 siapa lagi kalau bukan Zawen Anwar. Tgk saiz badan mesti org semua tahu bahaw dia bakal menang tapi sapa menyangka bahawa Zawen sendiri ada factor ketakutan yg tidak padan dengan badannya. Sebenarnya Zawen ni takut pada tempat gelap dan juga sempit. Menurut kenyataan beliau dalam video kat youtube ni dia sendiri tidak suka pada ruang yg tidak bertingkap atau berpintu.


Sebenarnya nak kaitkan ketakutan Zawen ni sama jer dengan ketakutan Mah@mahu. Huhuhuh poyo jer kan tapi Mah@mahu pernah cita pada semuakan bahawa Mah@mahu juga takut pada tempat sempet dan gelap. Mungkin kerana factor badan kami sama kot tapi tak samalah ketaknya cuma sama besar hehehehe (perasan)... Sebelum ini Mah@mahu ada buat entry [klik sini] pasal ketakutan Mah@mahu. Tak sngka kami mempunyai persamaan. Tapi itu hakikat bahawa setiap yg besar atau sasa tak semestinya tidak takut. Cuma tidak di tonjolkan kerana menjaga reputasi hehehehe...


Apa pun good luck to Zawen Anwar yg berganding dengna IZ dalam cabaran Fear Factor Selebriti Malaysia tahun ini. Tgk untuk cabaran pertama mcm senang jer dia org hadapi. Bagitu juga dengan peserta2 lain ok. Kita tgk sapa bakal juara Fear Factor Selebriti Malaysia ini adakah lelaki Jambu atau lelaki gagah ataupun wanita.....Like FB Fear Factor Malaysia dan juga twite dengan #fearfactormy untuk maklumat...


Follow Mah@mahu di sini..

Twitter : @mahamahu
Facebook : /mahamahu
Instagram : Mahamahu
Youtube : Mahamahu



Tagged: , ,

Blog Bicara Makan © 2014 | Powered by Blogger | Blogger Template by Mahamahu
\
Web Analytics