Daging Masak Dendeng Bonda Di Panasonic Cooking Magic

Salam kepada pembaca entry kali simple cepat anda pantas mudah untuk di fahami dah di ikuti arahan di sini. Sebelum ini anda ada terbaca entry masakan Mah@mahu dan kali ni nak cuba lak kalau boleh masuk kat Panasonic untuk resepi kali ini. Hanya satu vote anda mampu untuk merubah segalanya. Ikut langkah 1 hingga 4 untuk anda mengundi resepi ini di sini..

Langkah 1

Klik link ini 'https://apps.facebook.com/cooking_magic/share-recipe.php?id=58' dan akan terpapar skrin seperti di bawah.

*Sekiranya anda belum mendaftar boleh buat pendaftaran dahulu apabila keluar screen pendaftaran. Ini bukan apa untuk mudah anda mengundi jer tak perlu byr apa2 pun..

Langkah 2

Klik pada tab 'View Recipes' dan akan terpapar skrin seperti di bawah pula.


Langkah 3

Search pada Malay Cusine dan search resepi 'Daging Masak Dendeng Bonda'.


Langkah 4

Klik pada buttang Vote di bawah resepi tersebut. Done.


Anda juga boleh download resepi ini untuk mencuba sendiri di rumah. Kalau nak lebih detail boleh ker entry Mah@mahu yg lepas pun ada juga untuk resepi ini [klik sini]. Terima kasih kepad ayg sudi mengundi Mah@mahu. Moga tuhan membalas jasa anda semua. Contest ini di bawa oleh Panasonic Cooking Magik.




0 comment... add one now