Daging Masak Dendeng Bonda Di Panasonic Cooking Magic

9:00 PG Maha Mahu 0 Comments

Salam kepada pembaca entry kali simple cepat anda pantas mudah untuk di fahami dah di ikuti arahan di sini. Sebelum ini anda ada terbaca entry masakan Mah@mahu dan kali ni nak cuba lak kalau boleh masuk kat Panasonic untuk resepi kali ini. Hanya satu vote anda mampu untuk merubah segalanya. Ikut langkah 1 hingga 4 untuk anda mengundi resepi ini di sini..

Langkah 1

Klik link ini 'https://apps.facebook.com/cooking_magic/share-recipe.php?id=58' dan akan terpapar skrin seperti di bawah.

*Sekiranya anda belum mendaftar boleh buat pendaftaran dahulu apabila keluar screen pendaftaran. Ini bukan apa untuk mudah anda mengundi jer tak perlu byr apa2 pun..

Langkah 2

Klik pada tab 'View Recipes' dan akan terpapar skrin seperti di bawah pula.


Langkah 3

Search pada Malay Cusine dan search resepi 'Daging Masak Dendeng Bonda'.


Langkah 4

Klik pada buttang Vote di bawah resepi tersebut. Done.


Anda juga boleh download resepi ini untuk mencuba sendiri di rumah. Kalau nak lebih detail boleh ker entry Mah@mahu yg lepas pun ada juga untuk resepi ini [klik sini]. Terima kasih kepad ayg sudi mengundi Mah@mahu. Moga tuhan membalas jasa anda semua. Contest ini di bawa oleh Panasonic Cooking Magik.




Anda juga suka post ini...

0 Pandangan: