Hadiah,

Bila Blander Menjadi Ganas..

6:17 PTG Mahamahu 0 Comments

Salam semua pembaca blog Mah@mahu mendoakan kejayaan anda dan juga kebahagian anda semua kerana sudi menyokong blog Mah@mahu ini. Terus menjadi pembaca setia kerana byk lagi info dan juga perkara yg akan kita kongsi bersama. Setiap hari mencari bahan terbaru dan terbaik untuk anda. Tapi kali ni special sikit kenapa?

Firstly nak ucapkan terima kasih kepada Erafm dan juga Tefal kerana memilih Mah@mahu untuk menerima hadiah istimewa mereka. Tak sangka joint contest kat erafm terus di umukan antara pemenang yang bertuah menerima hadiah sebuah blander daripada Tefal. Gembira lah lepas ini untuk memasak kerana ia akan memudahkan kerja di dapur Mah@mahu yg juga antara chef sendiri di rumah hehehehe...

Pasti istimewa "Tefal Triplex Blender" ini mampu mengisar dengan laju dalam 3 peringkat untuk memastikan bahan kisaran lebih halus dan sesuai untuk masakan anda. Menggunakan terknologi daripada France pastinya jenama Tefal ini telah terkenal seluruh dunia. Mudah dengan hanya memasukan bahan yang mahu di kisar dan terus kepada tahap kisaran yang di perlukan kini siap segalanya.

Teruja rasa firstime dapat hadiah yg unik ini. Apa lagi terus mencuba dengan membuat kisaran kepada bahan2 yang ada di rumah. Memang cukup teruja terutama kalau nak mengisar buah-buahan pun boleh apa lagi buat jus lah lepas ni hehehehe.. Video ini akan menarangkan lagi tentang kehebatan Tefal Triplex Blender ini kepada anda saksikan lah. Semoga terhibur...0 Pandangan: