Mael Lambong Melambung Lambunglah

Salam sejahtera semua kawn2 dan juga pembaca blog Mah@mahu yg setia dan juga sentiasa memberi pendapat dan support kepada Mah@mahu. Moga terus membaca blog picisan ini untuk bersama kongsi maklumat. Dah lama tak tgk wayang ni last movie Madagascar hehehehe memang kelakar gila. Masa tu dpt tiket daripada Churp Churp. Kali ni dpt lagi tgk movie free huhuhu terima kasih kepada Excellent Picture sapa punya kalau bukan Ahmad Idham tu... 


Mael Lambong the movie buah tangan baru keluaran Ahmad Idham masih panas di pasaran lagi. Cite dgr mcm kelakar tak tahu lah org cite nak pergi tgk nanti. Sebelum ni kita selalu tgk si Zizan ni mewujudkan watak Mael Lambong dalam lawak2 beliau. Memang ada karektor yg menjadi sebab tu di abadikan dalam bentuk movie lak. Bagus lah makin mendapat tempat artis baru kelahiran Terengganu ini.

Bila pulak cite Achai nak kuar dalam bentuk movie lak kan. Itu pun watak yg selalu beganding dengan Mael Lambong sapa lagi kalau bukan Johan. Ternyata bakat dua org insan lawak ini sungguh menjadi lah. Tak sia2 mereka keluar daripada program realiti tersebutkan. Tak sbr2 nak tgk cite Mael Lambong mesti melambong dalam pawagam nanti hehehe.. Kalau sapa2 kawn2 dah tgk sila comment nak tahu gak tahap pencapaian cite ini.