Design Cover Handphone Anda Sendiri

Salam sejahtera kepada semua rakan2 pembaca blog Mah@mahu moga senyum dan ceria sentiasa sambil2 membaca di blog Mah@mahu ini. Jgn tension2 kerana tension ini akan mengakibatkan kita mati lebih daripada 1000 sel dalam tubuh badan kita. So hari ni nak ceria-ceriakan hidup kawn2 semua dengan membuat sendiri design cover hanphone mahal anda. Semua kawn2 pakai handphone mahal dan handphone pintar kena ada cover yg cantik dan bersesuaian, betul tak?.


Ini adalah salah satu cara untuk nak buat design cover handphone anda sendiri. Tak perlu kita susah kira size dan juga melakar bentuk, semua dah ada. Semua telah di sediakan di http://www.popmycase.com/ dengan mudah sahaja seperti A B C. Ikut step2 kat bawah ni jer...


Anda juga boleh letak gambar sendiri untuk design phone anda tu. Mana tahu nak abadikan kenangan kat phone sendiri. Org tak ada kita ada kan. So lagi unik dan lagi best. Kalau hilang atau tertukar kita tahu itu adalah phone kita hehehehe. Mereka menyediakan khidmat berkualiti dan cukup terjamin seperti mana jaminan yg mereka sediakan ni.

 
Mereka ada juga sediakan cover yg dah di design siap, cantik menarik memang the boom lah. Tak rugi tgk2 mana tahu ada berkena di hati mcm cover yg di buat khas untuk penyanyi rock no 1 Malaysia Amy Search memang gempak gila lah. So cuba harga pun berpatutan dan tak salah buat beharga sikit baru padan dengan phone pinta katanya....