Aizoul Design Kreatif Tahap Gaban

Salam semua pembaca dan peneroka blog Mah@mahu yg tidak seberapa ini. Namun harap dapat berkongsi idea dan juga pendapat bersama kawn2 yg mahukan segala informasi. Tapi satu kawn ni lagi dasyat lagi bahaya bukan lah sebab dia penjenayah tapi dia ni memang kreatif gila. Kawan Mah@mahu ini seorang blogger gak tapi tak sangka dia ada kemahiran yg cukup kreatif untuk menhasilkan karya2 indah.


Ini lah dia seorang designer untuk kerja2 menghasilkan karya kad kahwin, kad business, kad blogger, kad raya, banner, bunting, tanda buku, logo company  pun dia leh buat. Setakat ini beliau memang bekerja di dalam bidang kreatif mcm ni so di kelilingi dengan idea2 yg terbaru dan kreatif untuk kepuasan anda. Mah@mahu pun tak lepas peluang tempah juga blogger card khas untuk blog Mah@mahu ini nanti senang kalau jumpa kawn2 blogger leh bagi kan. Tak payah nak salin2 dalam phone atau kertas hehehehe...


Raya nak dekat ni pun dia ada buat business kad raya dan sampul duit raya (lihat pic bawah) khas untuk mereka nak kad raya muka sendiri atau blog sendiri pun boleh. Mah@mahu pun dah tempah untuk kad raya tunggu siap jer nak kasi kat kawn2 blogger ramai ni huhuhhu... Tapi memang tak akan menyesal dengan hasil karya beliau ckup kreatif dan cantik. Dia akan buat sehingga anda puas hati lah. Ni khidmat bukan sahaja design siap print dan hantar lagi tau. Harga boleh runding dan memang berpatutan..
Contoh kad raya untuk tempahan

Sampul duit untuk raya ditempah khas
Business Card yg di tempah

Kad kahwin yg di tempah pelanggan

Kalau kawn2 nak tgk lagi hasil karya atau nak buat tempahan beliau boleh ke laman blog khas beliau ini:

aizouldesign@gmail.com