Klinik Gigi Setaraf 5 Bintang

Salam semua dan selamat sejahtera pembaca blog Mah@mahu. Dah lama sebenarnya tak sakit gigi tapi hari ni tiba2 jer gusi bengkak tak tahu knp. Tak tahan maka Mah@mahu pergi ker klinik gigi. Tak pernah pergi selalu pergi klinik mesti ada bau ubat dan juga rupa klinik biasa jer. So dah jadi tanggapan bahawa ramai org takut pergi klinik gigi kerana tgk keadaan dan situasi klinik tersebut. 


So pergi Teo Dental Surgery kat Sri Petaling. Jejak kaki tingkat 2 bangunan tersebut mencarilah klinik tu. Sekali pandang wow sungguh terpegung bila tgk bahagian kaunter sahaja setaraf hotel 5 bintang. Langsung tak ada bau ubat bila masuk malah suasana memang menarik dan membuat setiap pengunjung tidak rasa takut nak jumpa doktor gigi. Bagi Mah@mahu mungkin dah tiba masa klinik2 sekrang transform dari keadaan yg biasa kepada lebih selesa agar org tak takut pergi klinik terutama kanak2.





Tgk pada pic2 ni mesti ramai tak sangka ini adalah sebuah kilik gigi. Tapi berbaloi dengan service yg di berikan sungguh cepat dan harga juga berpatutan. Mungkin hospital kerajaan nanti kena jadi mcm ni kot baru org rasa sebuah hospital yg bertaraf hotel selesakan.