Kaka Dan Champ Adik Beradik Baru

Salam semua kawan2 dan juga pembaca blog Mah@mahu. Hari ini nak update tentang kucing baru yg baru Mah@mahu dapat daripada proses pengambilan anak angkat kucing. Memang tak sangkakan senang nak dapat kucing cantik dan comel ni kalau kita guna jalan yang betul. Kalau kawn nak dpatkan anak kucing dari proses kucing angkat melalui PetsFinder.

KAKA
Kucing yg di beri nama Kaka dan Champ ni dua2 jantan dan juga dua2 dah disunatkan oleh tuan asalnya. Tak apalah tak dpt baka pun dpt jaga ok lah. Mereka ni manja sangat tak sangka cepat mesra dan cepat serasi mungkin sebab Mah@mahu ni ada jiwa pecinta haiwan kot hehehehe.. 2 tahun dah umur mereka ni lepas ni nak pergi vaccine and bagi ubat cacing tapi Mah@mahu masih takut nak mandi kucing hehehe...

CHAMP
Bukan Mah@mahu nak ambil sgt kucing tapi housemate Mah@mahu yg beria-ria nak ambil si Cimo tu nama pun dah mcm kucing hehehe... Apa2 pun Mah@mahu tetap syg mereka dan tataplah gambar comel mereka ni hehehe..