Menang Alhamdulillah Terima Kasih Says.my

Dah lama tak menang sebenarnya tapi ni first time menang daripada Says.my terkejut gak. Photo Caption Meme Contest tu lah pertandingan yg disertai. Kalau sesiapa ada akaun Says.my boleh login dan tgk senarai penenangnya kat Recommendations ada gambar harimau dan juga angry bird tu kan heheheh..


Dpt vaucher RM100 untuk shopping di CK. Alhamdullilah dpt gak shopping hujung tahun sempena mega sale ni. Jom kawn kita g shopping hehehe... Pada tak ada akaun daftarlah cepat kat sini Says.my byk lagi hadiah menanti anda...